4. nov. 2008

HERMES I OSLO


Det er tydelig at Hermes har latt seg inspirere av det fjerne Østen, for kolleksjonen deres bar preg av indiskemønster og tegninger som elefanter og menn i indiske drakter, som gikk igjen i skjerf og askebegre og det var mye rosa og oransje toner!
Da er første Hermes butikk i landet. Butikken ligger i Nedre Slottsgate, til venstre for Steen & Strøm i Oslo. Butikken var ikke kjempe stor, men hadde en del slips og skjerf, noe klær og sko til menn og et par vesker til dame. Mest accessorier. Det var et godt utvalg av de populære Hermes armbåndene. De fantes i to ulike størrelser, i mange forskjellige farger og du kunne velge mellom gull eller sølv membran. Prisen var 3000 kr for den minste størrelsen (nederste bildet). Dersomt du er interessert i et, lønner det seg å kjøpe det i utlandet eller på nett;)
i
The first Hermes store is finally in Norway. You can find it next to Steen & Strøm (mall). It was a very little store with some ties and scarf, a little bit of mens clothing and a couple of purses, but mostly accessories. They did have a lot of the popular Hermes bracelets in different sizes and colours, you could choose between gold and silver. The proce was around 3000 kr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar