8. jan. 2009

14.47 Hei sveis;)


Fremdeles syk, så har fri fra jobb idag! Begynner å bli litt bedre nå, men nå er det kjæresten som ligger rett ut på sofaen min her hjemme! Og snill som jeg er, er jeg nå på vei ut for å kjøpe alle de rare cravingsene han har. Han har aldri vært syk så lenge jeg har kjent han, så nå er han syk som bare det her.. Satans årstid altså.. Ellers tilbringer jeg tiden min med masse masse The Hills episoder og drømmer meg bort.. LA frister nå for å si det mildt! Sprade rundt der borte i ikke annet enn en tank topp og et skjørt med Chanel 2.55 vesken hengende over skulderen hadde ikke vært å forakte.. Happy thursday=)

3 kommentarer:

  1. Hvis du virkelig er syk, så orker du ikke å gå ut av sengen og kjøpe alle de rare "cravingsene" kjæresten din vil ha... Dette er grunnen til at sykemeldingssystemet utnyttes! Sjerp deg! Orker du å gå ut døren eller å sitte inne å blogge, så orker du en tur på jobben også! - med.student

    SvarSlett
  2. Når man blogger bruker man ca null energi, så det kan da umulig være tabu når man er syk! Jeg utnytter ingen, for sykepenger får man ikke der jeg jobber;) Taper faktisk masse penger på å ikke være på jobb! Men takk for at du bryr deg.. Du som medisin student bør da vite at når man har hatt feber i to dager og ikke spist noen ting så klarer man å karre seg ned til butikken for å kjøpe yndlingssuppen til kjæresten sin hvis det er det han vil ha! Men jeg er helt enig med deg, forj**lig med de som utnytter sykemeldingssystemet..

    SvarSlett