4. okt. 2010

SEXY CRAZY GIVENCHY s/s 2011


Bildene er lånt fra www.style.com

Lange skjørt/bukser i tynt seethrough-stoff vil bli kjempe hot neste vår/sommer. Og det er ikke bare Givenchy som har vist opp moten, Hannah Marshall hadde også skjørt og topper i seethrough-stoff i sin kolleksjon. Jeg gleder meg allerede til å gå i lange seethrough-stoffer, mørk rød leppestift, lang vest med glidelåsdetaljer og leopardstoff. Jeg ble egentlig sugen på å gjennomføre trenden allerede nå. Kanskje en skal ta seg en tur til en stoffbutikk og kjøpe tynne, gjennomsiktige stoffer i sort og leopard?

Seethrough fabrics, leopard, black and white and just add some hot, red lipstick and your on. The Givenchy collection is so sexy and crazy I wanna do it right now.

6 kommentarer:

 1. Wooow !!! shit, elsket de tre antrekkene i midten. Nå skal jeg ut å jakte etter et sort transperent skjørt. Rått rått rått !!

  SvarSlett
 2. ah, elsker bloggen din! du kommer med så mange inspirerende og herlige innlegg. Digger deg!

  SvarSlett
 3. Digger deg! Kan du fortelle litt om OsloGirls serien? :) Bloggen din er totalt inspo.

  SvarSlett
 4. fantastisk! Har faktisk en gjennomsiktig bukse på gang alt, så vi kjører trenden alt før våren. :)

  SvarSlett
 5. Gjennomsiktige bukser er tydelig en stor trend, heldig du har som har et par bukser allerede;)

  Når det gjelder Oslogirls serien.. Hva vil du vite? Vi filmet den i mai/juni, den var ganske så skummelt men spennende samtidig. En ganske så absurd hverdag ble det ihvertfall!

  SvarSlett
 6. Det kan jeg godt forstå! Hva med et inlegg om hvordan det hele var, hvorfår du er med i serien, outfittene osv. Du er bare nydelig, så generelt lag et innlegg om din hverdag, hva du gjør fra du står opp om morgenen til du legger deg :) Digger bloggen, digger deg! ♥

  SvarSlett