21. okt. 2010

MORE LANVIN H&M


To av kjolene i Lanvin <3 H&M kolleksjonen er nå blitt avslørt. Det er tydelig at vi kan vente oss kjoler i blomstermotiver og sko og vesker i leopard. Korte, "15 cm over kneet" kjoler med volanger og pompøse skuldre er ellers andre karaktertrekk. Men hva tenker dere? Er dere spent på enda en gjestekolleksjon og gleder dere så fælt at dere kommer til å stille opp med sovepose og solbærtoddy utenfor H&M sine lokaler dagen før kolleksjonen slippes i butikk, eller er dere som meg en smule lei gjestedesignere nå? 


Two of the dresses from the Lanvin <3 H&M collection are now revealed. Are you excited about the collection or like me, a bit tired of all the guest designers?

8 kommentarer:

 1. Det kom et bilde i går med flere kjoler, blazer osv. Alt var sort.

  SvarSlett
 2. Jeg hadde aldri stått i kø sammen galinger for disse gjestedesignerne. Alt blir så hypa opp, og folk blir ville. Selv om mange plagg har vært fine så er det ikke noe for meg.

  By the way,- den kamelfargede frakken har kommet på Oasis nå. Den jeg tipset deg om. Den er nydelig! I ull og kasjmir. :D

  SvarSlett
 3. Jeg er litt enig med at det begynner å bli litt mye, men har kanskje noe med at ingen av mine favorittdesignere har vært med? Jeg hadde nok campet utenfor dersom Alexander Wang hadde gjort et samarbeid med H&M:p

  http://thediamondsandstuds.blogspot.com/

  SvarSlett
 4. Unnskyld meg, men hva er det som er så fint med billig-varianten til en eller annen designer? Det blir liksom ikke det samme,og gleden over å eie en ting fra en designer man har et forhold til blir heller ikke det samme. Følesen uteblir liksom. Bare ta Cavalli kolleksjonen som var. Den var rett og slett tacky. Nei, da kjøper jeg heller noe annet kult enn noe med en label som f.eks. "Jimmy Choo for H&M". Uansett får man disse kolleksjonene for en rimelig penge på E-Bay uten å ligge i sovepose i kø! Der går faktisk grensen.

  SvarSlett
 5. du kan ikke kle deg, du tror du er mary kate olsen ,men du er ikke

  SvarSlett
 6. Enig med anonym 14:53. Jeg har et par venninner som kjøper ALT fordi det var Jimmy Choo. Men for meg var det ikke Jimmy Choo, det var Jimmy Choo for H&M. Og da blir det som alle andre H&M plagg; noe er kult, noe er stygt og alt er mainstream...

  SvarSlett
 7. Mary Kate Olsen er jeg desverre ikke, men jeg digger stilen hennes! Jeg er enig med dere andre at det ikke er SÅ stort å kjøpe noe fra en gjestedesigner som samarbeider med H&M, alle har det og tingene blir så fort brukt opp. Men som den fanatiske motepersonen som jeg er, er det gøy å følge med selvom det er lenge siden jeg har kjøpt noe selv.. Må allikevel innrømme at de tingene jeg har kjøpt fra gjestekolleksjonene, er favoritter i garderoben min den dag idag!!! Det er fint å se at vi begynner å bli mer opptatt av særegen stil og ikke MÅ ha det alle andre går med. Når den første gjestekolleksjonen med Karl Lagerfeldt kom i butikkene, var jeg helt gæren og kjøpte alt!!!!

  SvarSlett