19. okt. 2010

MEN MAN TAKKER OG BUKKERJeg ble intervjuet av den svenske motesiden Spotlife i forrige uke. Nå er intervjuet ute på nett og du kan se intervjuet her.

7 kommentarer:

 1. Kult! Liker håret ditt på det bildet, og jakken din er bare helt rå....

  SvarSlett
 2. Stilig! Et spørsmål om Oslogirls - fikk dere velge selv hva slags "type" jente dere skulle være? Siden du synes fremstillingen er grei selv om den bare er en bitteliten del av deg, mens MA er helt uenig?

  SvarSlett
 3. Så gøy! Gratulerer:)

  SvarSlett
 4. Hehe, vi fikk ikke velge hva slags type jente vi skulle være.. Dersom det var tilfellet ville vel ikke Marie Amanda vært uenig i den hun er på showet;) Jeg kan desverre ikke uttale meg så mye når det gjelder de tingene der, men ta serien med en klype salt og se på det som god underholdning! Det er det jeg gjør;)

  SvarSlett
 5. Jeg har av en eller annen grunn forstått at du er ikke den de forestiller deg som.. dessuten.. er ikke alle vi jenter litt "bithc" av og til, spes når det gjelder gutter...hihi... ingen skal si noe annet! litt action må vi da ha.. og vi sier MYYE rart på et jentevorspiel hoho.. gutta skulle vært på veggen der ja..!

  Du er ei jordnær jente du, det kan jeg se, du er INGEN god skuespiller Nathalie hehe.. du er faktisk ikke en champagnedrikkende sutrete og intrigersk bitch, du er ei koselig jente du, Nathalie, som jobber hardt for å nå dine mål!
  Klem fra Ingunn (som forøvrig kunne vært din mor )

  SvarSlett
 6. Coolioooo!!! Bra at de to kuleste norske jentene fikk joine svenskene ;)

  SvarSlett
 7. Eva, oh yess!!!;) Og Ingunn, du kjenner meg visst bedre enn du tror;)

  SvarSlett