3. okt. 2010

MIN SØNDAGNår det regner og er høst ute, er det så herlig å være inne. Idag har jeg vasket hele leiligheten, og nå sitter jeg med tente lys og leser i LOVE, som jeg kjøpte i London. Sienna Miller er SÅ hot på forsiden og bladet er veldig inspirerende. (Tror det selges på Narvesen.) Apropos forsiden, røde lepper er virkelig hot for tiden. - Så invester i et par mørke, eller knallrøde lepper i høst.

Sienna Miller is on the cover of LOVE, and I simply love the way she looks. Her red lipstick is so hot and a must-have this season!

6 kommentarer:

 1. Oslo gorls på vgnett, er det skuespill eller er det ekte?

  SvarSlett
 2. "Oslogirls-Nathalie" er kun en del av den Nathalie du ville blitt kjent med i virkeligheten!;)

  SvarSlett
 3. Hei!
  Ville bare si at du er fantastisk pen. Elsker håret ditt og måten du tør å kle deg på, så annerledes og så fresht!
  Eneste grunnen til at jeg gidder å se på Oslogirls er pga deg, du løfter hele greia, og jeg tar det som god underholdning og tror at du i virkeligheten er morsom, tøff, søt og en kjempegod venninne.

  SvarSlett
 4. Åååå! Tusen takk for det.. Man må virkelig tåle mye negativ feedback for å stå frem i dette landet og tørre å være annerledes. Og det er ikke alltid like lett! Så takk for en varmende kommentar. Håper virkelig jeg er alle de egenskapene du nevner ovenfor i virkeligheten. Jeg prøver så godt jeg kan hvertfall;)

  SvarSlett