20. okt. 2010

NEW FUR


Jeg elsker den nye trenden med fuskepels, men denne pelsen ga pappa til mamma i fødselsgave når jeg ble født for 25 år siden. Og da syns jeg det er lov! Elsker dessuten at den er så lang.


My mother got this fur from my father when I was born 25 years ago, and now it´s mine..

16 kommentarer:

 1. digger veska- hvor er den fra?

  SvarSlett
 2. Så fin du var på øverste bildet Nathalie :) Og pelsen var veldig fin!

  SvarSlett
 3. Du er så utrolig mye penere når du ikke lager den trutmunnen din! :)

  SvarSlett
 4. Det som er problemet med pels er at ingen som ser en nydelig, profilert jente som deg vet at dette er vintage og du gir jo beskjeden om at det er ok med pels. Selvom du ikke har kjøpt den selv støtter du indirekte idustrien med å promotere det slikt du gjør.

  Det er synd siden det er så mange som ser opp til jenter som deg og helt sikkert sikler etter samme kåpe.

  http://www2.peta.org/site/PageServer?pagename=skinned_alive

  SvarSlett
 5. Heei,kjempe fint antrekk!
  Jeg lurte på om du kan svare på ett parr enkle spørsmål som jeg skal ha til et saksintervju av en blogger :

  -Hva bør man tanke over før man blogger?
  -Hva gjør man egentlig når man blogger?
  -Kan man lære noe av å blogge? som hva?
  -Sånn ca hvor mye tid bruker en moteblogger på å blogge?

  Håper du kan svare på disse enkle spørsmålene,heelst til imorgen:)

  elskeer bloggen din!

  SvarSlett
 6. Fin du er Nathalie, du gjør deg på bilder. Skikkelig flink er du med mote og fotografering. Kjempegøy moteblogg. Jeg BLIR inspirert! jeg er faktisk blitt mere kritisk når jeg kler meg og finnner på gøye detaljer som er "heimespikka" og det funker! får faktisk kommentarer hehe.. Nå skal jeg faktisk til oslo om et par uker, ja tro det eller ei, bondekjerringa på byen, det er en laaang reise og det blir stort for oss jentene å skal være i hovedstaden og ligge på hotell hihi..
  Vi skal på mammamia musikalen og gleder oss stort. Ellers vet vi ikke helt hva vi skal finne på, har du noen forslag?

  SvarSlett
 7. Jeg skal prøve å la være å lage trutmunn på bilder fra nå av;) Når det gjelder vesken min, er den også mamma sin gamle. Men det er typisk noe det går an å finne vintage i second-hand butikker.

  - Jeg forstår at jeg ikke burde være av de som støtter pelsindustrien, backer deg 100 % der. Men som sagt så er det en urgammel pels som betyr så altfor mye for meg..

  Ingunn, takk for veldig koselig kommentar. Blir så glad når noen syns jeg har en inspirerende blogg, og velkommen skal du være til Oslo! Dere bør selvfølgelig shoppe mens dere er her. Jeg pleier å shoppe i butikker rundt Egertorget og Karl Johan. Ta en tur innom den nye Acne-butikken i Øvre slottsgate, drøm dere bort hos Mulberry i Stortingsgaten og få med dere de mest trendy merkevarene hos Eger. Også har man selvfølgelig H&M, Zara, Monki, Weekday og Gina Tricot, hvis man ønsker billigere brands.
  Jeg vet ikke helt hva slags utesteder eller restauranter dere liker, men fredager på Bar Tjuvholmen er alltid god stemning. Bar finnes også i Bygøy Alle og er morsommere på lørdager (klientellet her er litt eldre, noe jeg antar er det dere er ute etter). Ellers elsker jeg å spise på Dinner, Nodee eller Delikatessen. Også er det alltid hyggelig å drikke champagne eller vin på Champagneria. Bare å si ifra dersom du trenger noen flere anbefalinger! Ellers ta turen til Grunerløkka, der er det super koselig!!!!!

  Til anonym: Gud så vanskelig spørsmål å svare på.. Har vel egentlig aldri tenkt bevisst over det men:

  - Jeg antar at det viktigste man bør tenke over før man blogger er å gjøre et innlegg med bra bildekvalitet, noe som er kreativt men som også skaper reakjson hos leseren.
  - Før jeg blogger redigerer jeg alle bildene i iphoto(har ikke fått meg photoshop enda..), deretter laster jeg de ned i picasa netalbum, stiller bildene på bildestørrelse 800 før jeg kopierer de over til blogspot.
  - Jeg lærer hele tiden noe nytt av å blogge. Om du ser på noen av de første innleggene jeg postet kontra de siste, kan du kanskje se forskjellen? Øvelse gjør mester! Bloggen har gitt meg både stylist og journalistjobber, og jeg hadde ikke vært der jeg er idag om ikke det hadde vært for bloggen. Ellers har jeg lært masse om foto, og jeg er mye mer oppdatert på trender nå enn jeg var før. Er du en engasjert blogger må man gjøre mye research og det er lærdom i seg selv.
  - Jeg kan bruke altfra 1-5 timer på å blogge daglig, ellers er det noen dager jeg rett og slett ikke strekker til og da blir det ingen blogging. Prøver så godt jeg kan å blogge hver dag, men det tar tid. Hvertfall om man vil få til bra og inspirerende innlegg.

  Håper dette hjalp deg litt.

  - Nathalie.

  SvarSlett
 8. Pelsen var kjempefin den, men litt lang for min smak :) Elsker fuskepels jeg også :)

  SvarSlett
 9. Fine Nathalie trutemunn eller ei!
  Jeg ble lei meg når du viste deg i pels selvom den er gammel og har en sentimental verdi for deg.
  Du reklamerer for at det er fint med pels selvom den er gammel. Det følger et ansvar med å være en vakker, populær moteblogger!
  Ønsker deg alt godt, men bruk posisjonen din til noe positivt!

  SvarSlett
 10. Det blir noe helt feil med den brune buksen der.

  SvarSlett
 11. Syns det kan være ok å bruke vintage pels, der skaden er allerede gjort, men ser poenget med at en ikke ser automatisk at den er vintage. Spørsmålet blir vel om det ikke er nesten like ille å la pelsen som betyr så mye for deg, ligge på ett loft å samle støv fordi ingen skal tro at den er ny..
  Jeg er absolutt(!) en motstander av pelsindustrien, men er på sammetid ekstremt glad i vintage og skjønner godt at en har et helt spesielt forhold til ting man har arvet av sine egne:) Grensene er ikke alltid like klare og jeg tror en bare må finne ut hva som passer for seg og noe en kan stå for!

  SvarSlett
 12. Mennesker har gått i skinn og pels siden vi kom til jorden.

  SvarSlett
 13. Kan vi få et svar på hvilken veske det er?

  SvarSlett
 14. Vesken er gammel, og har tilhørt mormoren min tror jeg.. Fått den av mamma ihvertfall, men det går fint an å finne noe lignende brukt;)

  SvarSlett
 15. Å la seg avbilde med en pels (selv om den er arvet og skaden gjort) blir utrolig feil. Du kan ikke skryte på deg at du ikke støtter pelsindustrien når du lar lik henge på kroppen og lar deg avbilde og legge det ut i all offentlighet.
  Det blir for dumt.

  SvarSlett