15. sep. 2010

OFF TO LONDON!


Her er Helena Christensen med norges bidrag i Triumph konkurransen

Imorgen reiser jeg til London for å overvære Triumph sin store designerkonkurranse, med blant annet Helena Christensen og Matthew Williamson i juryen. Triumph har i løpet av det siste året hatt en konkurranse blant land i hele verden, om å designe crazy og fashionable undertøy. Norge sitt bidrag er det du ser avbildet, og jeg skal selvfølgelige tvinne alle fingre for at Norge vinner!

Gleder meg også til å oppleve London for første gang, og det er her dere kommer inn i bildet! Hva er det jeg ikke må gå glipp av mens jeg er der? Noen superbra vintagebutikker, billige kupp eller kunstutsillinger jeg bør få med meg?

20 kommentarer:

 1. Så gøy! God tur da :)

  SvarSlett
 2. camden market og selvfølgelig notthing hill! masse vintagebutikker og hyggelige steder for både kaffe og mat. have fun!

  SvarSlett
 3. God tur! Gled deg, London er en fantastisk by :)

  SvarSlett
 4. Harrods, som er et av verdens mest ekslusive kjøpesentere er et must!

  SvarSlett
 5. PAULINA

  oxford street........ shopping shopping.. der kan du likså greit bare bo =) blir bare så bra.. kjøp det første du finner, hvis ikke ender du opp med ingenting.. lol =) carnaby street.. covent garden.. shopping shopping shopping.... yup.. go crazy og ha en fiin tur..

  SvarSlett
 6. God tur! gled deg kjempemye! London har masse masse:D Covent Garden er supert for vintage shopping, eller så kan du finne mye i oxford street, og det store kjøpesenteret som heter Westfield- undergrunnstopp Shepherd's Bush. :)
  Men en ting jeg lurer litt på.. ang "Oslogirls" er det noe jeg ikke har skjønt? Er det skuespill eller real ? Virker så rart noen ganger :P Dumt spm kanskje... men må bare spørre.

  SvarSlett
 7. Takk for alle gode tips;) Er der bare fra den ene dagen til den andre, men OM jeg skal være effektiv! Blogger hele veien mens jeg er i London, så følg med..


  Når det gjelder Oslogirls, VG har klippet den slik de vil at vi skal fremstå! Den Oslogirls-Nathalie dere møter i serien, er ganske så annerledes enn den Nathalie Helgerud dere vanligvis ville blitt kjent med. Ta det som en god underholdning;)

  SvarSlett
 8. CAMDEN MARKET. Et marked fullt av vintagebutikker, masse mat fra forskjellige kulturer og ikke minst mennesker fra alle slags miljøer. MÅ oppleves. God tur:)

  SvarSlett
 9. Kjøp Wallpaper sin lille London guide, pleier å være veldig gode og litt uten om det vanlige turist bøker skriver at "du bare må se". God Tur!

  SvarSlett
 10. I actually like that Nathalie Helgerud from Oslo Girls a lot:)

  SvarSlett
 11. På camden marked finner du virkelig alt mulig rart. Og så finnes det mange butikker som har designeres såkalte sample sales.

  I nothing hill ligger det noen vintagebutikker. "boots boots boots", "triad" og "3 pound shop". Både design og gammelt skrot.

  Beyond retro og absolute vintage i Brick lane er også verdt å sjekke ut dersom du er vintage-interessert.
  Og selvfølgelig oxford street da. Men storbyen er stressende, og i helgene er det ekstremt mye folk akkurat her. Hehe.

  Og hva Oslo girls angår: det virker som VG har klippet det veldig, og ikke minst en del av det virker som litt "skuespill". man må jo ha litt drama for å gjøre det interessant. Om du får litt hetta håper jeg du forstår at de som har litt over gjennomsnittet utviklet hjerne forstår at den Nathalie på skjermen ikke er den samme som i virkeligheten. Og hey; jeg kjenner deg ikke engang. :)

  SvarSlett
 12. Beyond retro i soho..! You´ll love it <3 Kos deg Nathalie ;)

  SvarSlett
 13. Notting hill har mye vintage (mest tilbehør). Ellers er brick lane et bra vintageområde (mange inspirerende mennesker å
  observere i dette området). Gå av på
  liverpoolstreet stoppet og spør deg frem :) avsolute vintage og betond retro er veldig å anbefale! Topshop i Oxford circus + urban outfitters er jo heller ikke til å unngå. Det er også litt vintage i soho, men disse butikkene har lite.

  SvarSlett
 14. Du sier at "oslogirls Nathalie" er en helt annen en i virkelighetetn. Selvfølgelig kan det være at klippingen og synsvinklingen av serien har vært med å bidra til dette. Men om dette ikke er regigert, så er det ikke til å komme bort i fra, at det er du som sier"jeg vet ikke, men jeg har bare så utrolig lyst å få på deg noe annet", det er du som står å himmler med øynene når de kommer for å møte dere nede i resepsjonen i vgbygget. Det er du som snakker nedsettende om de to andre etter å ha vært på intervju med Marie Amanda. Selvfølgelig, du er mye mer en dette, jeg håper alle skjønner at ikke en snutt på noen få minutter gir et sammensatt bilde av en person. Allikevel kan du ikke komme bort i fra at det er du(og ikke vg) som sier og har nedlatende holdning til andre i serien. Jeg synes det hadde vært mye bedre om du kunne innrømme at du hadde sagt og gjort feil, enn å si at tv framstilt deg feil. Jeg vil at du skal vite at jeg ikke kan dømme deg ut i fra en serie, men at det du sier, er det du sier, og det må faktisk du stå til ansvar for, uten å skylle på vgtv.

  SvarSlett
 15. Ha en fin tur ;) du bær dra på Marc by Marc Jacobs, Topshop, Urban Outfitters, Uniqlo, Primark (på morran, det er så mange folk der på dagen), så bør du dra på musikal, kan anbefale sterkt We Will Rock You !

  SvarSlett
 16. til anonym: oslo girls
  man kan vel sammenligne oslo girls med the hills. det er skuespill, man er satt inn i en setting, med mennesker man ikke er sammen med til vanlig, men man har sitt opprinnelige navn. hvis du har sett de siste 5 min av sesong avsluttningen av det the hills skjønner du!

  SvarSlett
 17. No matter what you do make sure you go check notting hill arts club in NH - Hit the bar and hit it hard mate :) Remember to bring your knackered white converse and that grey partly torn t-shirt. With regards J.S (())

  SvarSlett
 18. ey.. took a picture of you at the Acne Opening party last week hope it was alright that I posted it on my blog. Like? (reply on my blog if you have time or anything) thanks in advance.

  http://akam1k3.blogspot.com/2010/09/acne-studios-3-opening-party-part-2-of.html

  SvarSlett
 19. Anonym: Serien er SCRIPTET, alle oppegående mennesker skjønner det. Bare det å sette seg ned og planlegge hva man skal si mens man blir filmet sier jo det. Verken Marie Amanda eller Nathalie hadde vært så 'kjepphøye' i virkeligheten, det er de ikke pene nok til.

  SvarSlett
 20. Jeg elsker Oxford street, der kan du gå i timesvis. Er flere av de store sentrene der, og tilogmed en stoor H&m midt i suppa! hvem forventer å finne H&M midt i oxford street,men faktisk mange londonere handler der. Og Topshop, der MÅ du jo innom. De glimter til med noen kreasjoner av og til som er helt maken til de designer kreasjonene som koster tusenvis av kroner. Utrolig moro. MÅ bare være først ute, for de henger ut 5 til 10 utgaver så er det først til mølla.

  SvarSlett