17. sep. 2010

MER BACKSTAGE: MINE FAVORITT BIDRAG


Dette er bidraget til Spania, som faktisk klarte å komme på andreplass. Elsker at designeren har brukt tre som materiale.

Litt Balenciaga preg over formene på denne kreasjonen. 

Flott modell, og flott kreasjon!

Stylingen er litt too much, men retro-50 talls trenden med  høye underbukser, ser vi bare mer og mer. Og der gjør seg så fint på kroppen!

Også her ser man den samme retro-tendensen, og jeg liker veldig godt den spisse bh-formen!

6 kommentarer:

 1. Ikke bry deg Nathalie om kommentarer som disse. Er kanskje da helt kvalmende selv, men skjönner ikke hvad disse anonymene snakker om. Og det frekkeste er att de kan ikke en gang stå bak ordene sine. Lett å si hvad som helst når man er anonym. Skjönner ikke hvad mennesker som kaller andre mennesker "de som gjör verden et verre sted" kommer fra, sån sier man ikke til andre mennesker. Show some respect!
  Hilsen fra Ulla

  SvarSlett
 2. Ulla, men du er jo av samme ulla.
  Show some respect? hoho

  SvarSlett
 3. Hei :)
  Først må jeg innrømme at da jeg så Oslogirls tenkte jeg også "men i helvete... hvem stappa en kjepp oppi ræva på hu der?". Jeg syntes du var usmakelig, faktisk. Men så slo det meg: Det er TV! Tv er klipping og liming, og fra hva jeg har hørt er det ikke mye reality i OsloGirls. Jeg lurer på hva du synes om å bli fremstilt på den måten i serien? Hvordan skiller det ferdige "produktet" seg fra det du opplevde under innspilling? Hvor mye er reality og hvor mye er "skapt" for å lage tv?

  Ellers håper jeg at du koser deg masse i London, er en smule misunnelig på deg som får overvære alt det flotte :)

  SvarSlett
 4. I rest my case, anonyme hatkommentarer er det mest latterlige jeg vet. Hvis du ikke tør stå bak ordene dine, shut up.

  SvarSlett
 5. Ulla, du ulla. jeg står jo bak ordene mine. Gjemmer meg bak bokstavene sånn at ulldottene ikke skal se hvem jeg er.
  Shut up! I rest my case. I drink a double espresso in the morning, but never after noon.

  Interkontinentale Ulla, du er kul da

  SvarSlett
 6. Trodde dette var en moteblogg...
  Det var da litt av et ordvalg på enkelte her da!
  Jeg kjenner ikke Nathlie, men jeg ser hun er vakker og i en beinhard bransje. Hun har stukket hodet frem for hugg med sin deltagelse i en lettvekter av en realityserie, men det går da virklig an å være saklig.

  SvarSlett