12. sep. 2010

INSPIRASJON FRA NEW YORK

Synd det ikke går an å spankulere slik rundt i Oslo sine gater. Elsker denne strap-on bhen.

New York Fashion Week er igang, planen var å dra bort dit og overvære alle begivenhetene for første gang, men det ble igjen bare med tanken. Men heldigvis har vi nettet, og to av de sidene jeg går inn for å få inspirasjon fra New York`s bakgater er Jak & Jil og Hanneli Mustaparta.
Merker at det er på tide med et par nye Local Firm briller, liker disse som Hanneli har på seg her. Og sjekk ut neglelakken hennes!

11 kommentarer:

 1. For en rævva blog!

  SvarSlett
 2. Hvilke vintage butikker vil du anbefale?

  SvarSlett
 3. Da håper jeg du sikter til vintagebutikker i Oslo, for jeg har aldri vært i NY desverre..

  På topp ligger Velouria Vintage i Thorvald Meyersgate på Grunerløkka. Ellers liker jeg Fretex i Markveien, Flashdance ved Posthallen, Tonica Vintage på Majorstua og UFF i Storgata.

  SvarSlett
 4. Tusen takk! Du har forresten RÅ stil!

  SvarSlett
 5. Hannelis negllakk må jeg bare ha! Herlig å se deg i Oslogirls forresten :)

  SvarSlett
 6. Ja var ikke den fargen kul? Bra at du liker serien, jeg håper og tror at det blir bedre underholdning etterhvert.. Rart å se seg selv satt inn i en helt annen kontekst enn utgangspunktet for samtalene. Men sånn er TV!:(

  SvarSlett
 7. Hei!
  Jeg så serien før jeg leste bloggen, og førsteinntrykket mitt var at du virket som ei overfladisk jente som bare.. hatet. Men når jeg leser bloggen virker du veldig ålreit. Serien gir ikke et riktig bilde på deg, tror ikke jeg hvertfall. Er serien en dokumentar eller er noe av det arrangert?
  Synes det er så gøy når jeg kommer over blogger, går bak i arkivet og ser at vedkommende er to år forut sin tid i motebildet. Cus u are!
  high five!

  SvarSlett
 8. Begynner å bli en stund siden jeg begynte å følge med på bloggen din nå, og veldig lite av det jeg ser på serien stemmer overens med det jeg har fått inntrykk av her. Når det er sagt, liker bloggen din og fortsetter med å titte innom for updates, den ligger i min bokmerkeliste :)

  SvarSlett
 9. Amazing the 2nd photo!
  http://styleandoutfit.blogspot.com/

  SvarSlett
 10. Oslogirls gir overhodet ikke noe riktig bilde av meg som person. Den dere blir kjent med der er Oslogirls-Nathalie, den jeg er i virkeligheten er helt annerledes!

  Takk til dere som liker og følger med på bloggen min;)

  SvarSlett
 11. Hanneli is such a fashion-plate!

  A dinner that turns out just perfect.


  feel free to stop by sometime.

  xx T
  myideaofstyle.blogspot.com

  SvarSlett