12. sep. 2010

FREDAGENS ACNE-FEST


I det minuttet jeg kom inn på Acne-festen på fredag, angret jeg på at jeg lot kameraet være hjemme. Var veldig mange inspirerende mennesker jeg gjerne ville ha dokumentert med kamera, og det klødde i fingertuppene etter å ta bilder. Så den feilen gjør jeg ikke igjen..

Her er jeg og Eva sammen, Eva har på seg et nyinnkjøpt Acneskjørt og jeg har på meg en gammel jakke fra mamma sin bruktbutikk på 90-tallet. Bildet er lånt av Celine.

10 kommentarer:

 1. Hei Nathalie!

  Her er en kjole som minner litt om de Balmainkjolene du snakket om :)

  http://www.asos.com/Supertrash/Supertrash-Button-Front-Gathered-Silk-Dress/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1230315&cid=8799&Rf95=950,944,1363&sh=0&pge=0&pgesize=200&sort=-1&clr=GreyJade

  H

  SvarSlett
 2. Hallo! Jeg er stor fan av Acne, og har mange plagg av merket selv. Men problemet er at når folk spør hvor plaggene er fra, så aner jeg ikke hvordan man uttaler "Acne"!!! Aaaakneee? Ækni? Akn?
  Kunne du hjulpet meg?
  Takk på forhånd:-)

  SvarSlett
 3. Å jeg digger kjolen! Fantastisk farge.
  Når det kommer til hvordan man uttaler "Acne", har en venninne som jobber på Acne-kontoret og hun sier det bare rett frem "akne", og det har jeg også alltid gjort. Tror det er det riktige!;)

  SvarSlett
 4. Seriøst, du kan jo ikke kle deg!!! Når ble gammel stygg og shapeless skinnjakke med BELTE, langt skjørt og magetopp fashion???!

  SvarSlett
 5. Jeg følte meg veldig fin den kvelden, så det var derfor jeg viste opp bildet! Synd du ikke likte det.. Jeg har nok litt annerledes stil enn mange andre.. Om du ikke finner inspirasjon på denne siden, kan jeg gjerne anbefale mange andre bra blogger du kanskje heller vil like?

  SvarSlett
 6. Du ser fantastisk ut her. Elsker hele looken.

  SvarSlett
 7. Acne er jo også hudormer...

  SvarSlett
 8. Hei, om du så skulle bli lei den "shapelesse" jakken din, er jeg en villig kjøper :)

  SvarSlett
 9. Du har så rå stil:) Og du, hvor har du fått tak i den rammen du har rundt bilde? Har sett det hos andre også, men finner det ikke? Supert om du svarer;)

  SvarSlett
 10. Det er et polaroidkamera som jeg har lastet ned fra internett, poladroid.net;)

  SvarSlett