29. mar. 2011

28.03.2011 - SPEILBILDEDa har jeg også tatt frem de gamle slengbuksene, hadde aldri trodd jeg ville komme til å bruke de igjen, men sånn er det jo med motebildet som stadig er i  forandring og ting kommer tilbake. På meg har jeg ihvertfall noen gamle bukser fra Bik Bok og genser fra H&M.

15 kommentarer:

 1. Fashion victim kalles det. Fint du gjør det klart at du ikke har en egen stil.

  SvarSlett
 2. hvor er den personlige stilen? hvert eneste outfit er jo kopiert, eller super ''inspirert'', ting blir fort seende harry ut, når det bare kopieres ut den personlige touchen...

  SvarSlett
 3. Uff, noen ganger går du virkelig på snørra. Det veier ikke opp mot de få gangene du nesten treffer. Sjekk Styledevil, der ser du dame som beholder sin personlige stil selv om media skal prakke på deg sleng og turban..

  SvarSlett
 4. Hei! Jeg lurer på når den nye sesongen av oslogirls kommer, og hvor får jeg sett det? IGJEN

  SvarSlett
 5. For noen kommentarer..Hun legger vel ikke skjul på at hun ikke er inspirert av motebildet?? Jeg synes nathalie er en av de få som faktisk kjører sin egen greie, samtidig som det også viser at hun er oppdatert. kommentarene over er jo en konstatering at hun har mer peiling enn dere:)

  SvarSlett
 6. Må være enig i at folk rakker ekstremt mye ned, syntes også Nathalie er flink til å være kreativ og kjøre sin egen stil. Men disse buksene falt ikke i stil hos meg. Joda slengbuksene vi ser i motebildet i dag er kule, men jeg liker de som er løse hele veien. Her blir det litt for mye 90-talls feeling for meg. Stram helt ned til midt på leggen er for min del helt NO

  SvarSlett
 7. neineineineiii. Elsker slengbukser, men de som er litt nyere enn disse har en mye mer flatterende passform! :-)

  SvarSlett
 8. det kalles konstruktiv kritikk, ikke nedrakking. det er jo en ''moteblogg'', folk må jo skrive hva de syns om nathalies stil og outfit. hun skriver jo at hun aldri trodde hun skulle dra buksene frem igjen, men gjør det alikevel fordi det er ''inn''...veldig personlig stil må jeg si..not

  SvarSlett
 9. Du er en oslogirl og har internship hos elle, og det du klarer og hoste opp er ei gammel blå slengbukse fra bik bok? Som de sier, det er jævlig mange jenter der ute som venter på å ta plassen din, step it up Nat :)

  SvarSlett
 10. Ja, her må jeg nesten si meg enig. Skikkelig 90-talls og ikke den typiske 70-talls slengbuksen. Her syns jeg du bommet krafig, men hver sin smak, og hver sin stil. 90-talls eller 70-talls slengbukse... uansett den kommer aldri inn i mitt klesskap igjen i hvert fall ;)

  SvarSlett
 11. De buskene der leverte jeg til UFF for mange år siden og har ikke angret et sekund. Det at du ikke klarer å se forskjellen på dagens trend og "miss-sixty-buksa" fra fjortistida sier litt.

  NB: på tide å pusse speilet..

  SvarSlett
 12. Elsker syttitallet! Men grøsser litt med tanken på å gå med 90`s sleng varianten igjen, kommer heller til å kjøre på med buksedresser, vest, mønster, fargene, o.l., bohemstilen blir min tolkning av 70 tallet denna runden :)

  SvarSlett
 13. Speilet må virkelig pusses! Et ekstremt halvdårlig bilde, og buksene kommer ikke helt frem, men bra dere har meninger for som oftest er det ingen som tør å kommentere her inne.

  SvarSlett
 14. Hvorfor duckface? Gah.

  SvarSlett