6. jan. 2011

HAR JEG MISTET EVNEN TIL Å SHOPPE?Jeg så for meg at jeg kom til å kjøpe sååå mye når jeg var i Paris, men den gang ei. Noe av skylden var dog at vi brukte mer tid på å kose oss med vin og god mat(egentlig ikke så mye mat heller), og det ble ikke så mye tid til shopping. Men en annen og egentlig bedre grunn til at jeg ikke shoppet mer, er at jeg er blitt så utrolig kresen på hva jeg kjøper meg. Finner alltid noe feil ved alt. Også hadde jeg gledet meg til å gå innom Cos, men det stengte idet taxien stoppet utenfor butikken. DAMN it. Ja ja. Jeg fikk ihvertfall med meg en kjole med skinnlommer fra Zara, skoene jeg har siklet på i evigheter men som har vært utsolgt i Oslo, motemagasiner, franske postkort og bilder og en lavendelsåpe. Burde jeg bytte yrke eller?

12 kommentarer:

 1. Jeg synes shoppingen i Paris sugde, ble utrolig skuffa.

  SvarSlett
 2. Hei!
  Jeg har akkurat det samme antrekket som du har kjøpt, og syntet ser ganske kult ut sammen- altså skoene og kjolen.. Problemet er bare at jeg ikkw vet hvilken strømpebukse jeg skal bruke til det.. Kanskje jeg burde vente med å bruke det til sommeren kommer, slik at jeg ikke trenger å bruke noenting.. Har du noen idé?

  SvarSlett
 3. Det er jo gjerne slik at når man har planlagt man skal finne mange godsaker, skjer det ikke.

  SvarSlett
 4. Jeg tror faktisk man må være veldig kjent i Paris for å finne frem til godsakene, om man bor der og virkelig blir kjent med byen vil Paris åpne seg på en helt annen måte!

  Kult at du også har samme kjole og sko, jeg syntes også de passet veldig bra sammen. Jeg tenkte litt på å bruke kjolen til et par jeans, sorte strømpebukser eller være helt crazy og gå for noen limefargede eller rosa bukser til. Litt Jil Sander anno 2011. Men så mye snø som det er ute nå, er det jo bare å glemme å bruke det nå;) Bare 3 måneder igjen til våren nå.. UFF!

  SvarSlett
 5. Haha!Jeg vet hvordan du føler, men nei du burde IKKE bytte yrke. Stilen din er nydelig!

  SvarSlett
 6. Har ikke du de skoene i sort også?

  SvarSlett
 7. Du kan jo trøste deg med at du sikkert ville ha funnet mange fine skatter om budsjettet hadde vært litt større og du kunne gått på high-end shopping. :p

  SvarSlett
 8. Bytte yrke? LOL. Hva er yrket ditt? Hvis du hadde hatt en jobb, ville du også hatt penger til å kjøpe noe annet enn billig dritt fra Zara og Gina.

  SvarSlett
 9. NY journaliststudent6. januar 2011 kl. 23:54

  Yret hennes er journalist/spaltist i et jævlig kult blad; Massiv. Nathalie er også stylist og har skjønt det geniale med å blade dyrt og billig. Så hold kjeft og sjekk info før du rakker ned på andre med usaklige og idiotiske utsagn!

  Bloggen din er en inspirasjonskilde for mange moteinteresserte jenter der ute! Stå på, du er dritflink!!

  SvarSlett
 10. jeg bodde der i et halvt år, og jeg shoppet mest på vintage- butikker, men da må man ha litt tid for å gå gjennom de små og trange lokalene. jeg endte også opp med mange b/w kort, og vintage vogue bilder, like de du har kjøpt! morsomt!

  SvarSlett
 11. Kunne vi sett kjolen på? Og hvordan du ville stylet den? Er litt interessert i den selv, men vet ikke helt hvordan man skal bruke den. Jeg prøvde den på Zara, og den fantes jo bare i Medium, så den var litt stor. Men det er kanksje sånn den skal være?

  SvarSlett
 12. Jeg skal ta den på meg en dag snart jeg, men akkurat nå er jeg så lei været at det går mest i komfortable klær ;)

  SvarSlett