24. jan. 2011

H&M ÅPNER NY FLAGSHIP-STORE I BOGSTADVEIEN 10

Image and video hosting by TinyPic

Det er sikkert mange av dere som allerede har fått med seg at den gamle Tatler-bygården i Bogstadveien i Oslo i flere år har vært under oppussing, men nå er det altså klart at H&M den 10 mars kommer til å åpne den hittil største butikken i Norge noensinne på ca 3000 kvadratmeter. Det vil bli en 5 etasjes butikk med blant annet en egen H&M HOME avdeling, som hittil kun har vært tilgjengelig på nett i Norge. H&M entusiast som jeg er, storgleder jeg meg til å se den nye butikken! 

8 kommentarer:

 1. FANTASTISK!! Men et lite spørsmål, hva er flag-shipstore? hører det overalt men hva er på en måte konseptet.. er det den største butikken, den første butikken osv..

  SvarSlett
 2. herlig. kompanserer vel ikke helt for tapet av topshop i oslo, men ok! vi trenger en større H&M!

  tumbs up!

  xx T

  SvarSlett
 3. En flagship-store er den største butikken til en kjede, altså den butikken som vil omsette for mest og som på en måte vil bli kjedens landemerke og symbol i det gitte landet!

  SvarSlett
 4. Skjønner jeg begynner å bli gammel når du nevner den "gamle" Tatler gården. For det er jo den nye. Det bygget var opprinnelig "Franck".
  En ærverdig butikk du ikke gikk inn i uten tykk lommebok. Mener de drev der helt til 1990 tallet før Tatler kom med et helt annet konsept.

  SvarSlett
 5. Hehe, ja "Franck" bygården var før min tur, men jeg har hørt mye om den også! Litt synd at de gamle, flotte butikkene må gå tapt for store kjeder som H&M!

  SvarSlett
 6. Wooho! Gleder meg. Btw, kule sko på bildet..

  SvarSlett
 7. Gleder meg også!!
  Wish I could be there to walk all the 5 etasjer!! ;hehehe

  Og Gratulerer med Bloggen, Nath!! *-_-*
  Nainha...

  www.ElskerMote.Blogspot.com

  SvarSlett