27. jan. 2011

27012011

Ja da har jeg vært på andre siden av byen for å hente en kjole til ikveld. Har ikke prøvd den enda, så håper virkelig den passer.. Sånn her har jeg sett ut idag. Ble intervjuet av God Kveld Norge, hvorfor skal jeg fortelle på lørdag;)


Jakke fra Milano, kjole fra Bik Bok og genser fra H&M. 

10 kommentarer:

 1. Du er en utrolig sær jente. Du har virkelig merkelig klesstil også. Jeg er fra Oslo jeg også, så ser en del egene klesstiler hver eneste dag. Greit å være kreativ og french. Men.. seriøst. Det blir litt latetrlig syntes jeg. Men versegod, kle deg akkurat som du vil. Sære klær og alltid trutmunn... Tror det er en av grunnen til at sivilstatusen din er og forblir singel Nathalie :)

  SvarSlett
 2. Wow anonym, det var nå virkelig å ta hardt i:-) Nathalie har en veldig sær klesstil, men det er inspirerende at hun tør å utforske grenser! Syns det er kult at hun tør, og viser bare hvor mainstream du er.

  SvarSlett
 3. Syns dette var tøft jeg, langt ifra sært i hvertfall! :)

  SvarSlett
 4. Jeg velger å være konstruktiv: Liker vesken din nathalie! :)

  SvarSlett
 5. Anonym : Du høres jo ut som en retard!

  SvarSlett
 6. @ Anonym, gir det deg en form for glede å skrive ondskapsfulle kommentarer til folk? Dette vill jeg anta at du aldri ville ha sagt ansikt til ansikt med Nathalie. Vanlig folkeskikk bør gjelde også på nett. Skam deg!
  @ Nathalie, jeg synes du har en kreativ og spennende stil. Virkelig noe å beundre. Du inspirerer. Jeg gleder meg til å følge bloggen din videre. :-)

  SvarSlett
 7. @Anonym: jeg er utrolig lei av folk som slenger dritt om andre på nettet. Om du synes det er så ille - så slutt å lese bloggen. Det er ynkelig å komme med slike stygge kommentarer.

  SvarSlett
 8. hadde gjerne tatt en shoot av deg!

  Sjekk ut mine bilder på:

  http://artgallery.blogg.no/1296071741_httpwwwflickrcomphoto.html

  SvarSlett
 9. Kjære anonym: Det er lov til å tenke hva man vil om andre mennesker! Vi er alle forskjellige.. Men hvem sier at jeg er singel nå?? ;)

  SvarSlett
 10. ååå, du hadde virkelig kledd en kortere frisyre. Ser for meg deg med en streng bob. Håret ditt er vakkert, men kommer nesten i veien liksom.

  SvarSlett