7. jan. 2011

ACNE CRAVINGS
Acne har jo startet salget sitt nå, og to ting jeg virkelig ville satset pengene mine på, er denne pelsjakken og et par fôrede vintersko. Elsker lakken og pelsen inni. Jeg er så lei av alle jakkene mine nå, og vintersko har jeg vel aldri eid tror jeg!  Slå til de som kan ;)

5 kommentarer:

 1. Åhh det er sykt mye jeg har lyst på! Ikke bra;) Ønsker meg de sorte mokasinene med sølv plater på. Synes de er sykt kule:) Ellers så sier jeg ikke nei takk til pelsjakken over!

  SvarSlett
 2. Hei

  Et litt random spørsmål, men hvordan har du fått den øverste fanen din på bloggen hvit? Der det står rapporter misbruk, neste blogg, osv ?

  SvarSlett
 3. Acne har sååå mye fint;) De sorte mokasinene er kjempe fine, helt enig!

  Man gjør fanen på bloggen hvit ved å trykke på utforming ved siden av nytt innlegg, som du finner øverst i høyre hjørne der du logger inn på bloggen. Når du kommer inn på utforming, trykker du rediger navbar, også skifter du fanen til hvit ;)

  SvarSlett
 4. Hei!

  Jeg selger min mormors blårev kåpe, og da jeg la den ut på finn.no gikk tankene mine med engang til deg. Den kan minne litt om Acne jakka du har bilde av i dette innlegget, men pelsen jeg selger er litt lenger og har en hette. Den er veldig myk og god og jeg skulle gjerne brukt den selv, men jeg har ikke stilen eller personligheten til å bære kåpen.

  Du kan jo gå inn å ta en titt hvis du fortsatt er på utskikk etter noe varmt og godt:) Det er ekte pels til bare tusen-lappen.

  http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=26976941

  SvarSlett