2. des. 2010

VIL DU VINNE ET GAVEKORT FRA NINA JAREBRINK TIL EN VERDI AV 2500 KR?
Jeg merker at jeg er skikkelig spent nå, for dette er den første konkurransen jeg noensinne har hatt på bloggen min, også er det et gavekort på 2500 kr det er snakk om! Uansett. Vil du vinne gavekort på 2500 kr fra www.jarebrink.com? Det er ganske enkelt, svar på følgende spørsmål: Hva ble Nina Jarebrink først kjent for? Begrunn svaret ditt med hvorfor akkurat du fortjener å vinne og din epost adresse, så røper jeg vinneren på mandag! Lykke til..

77 kommentarer:

 1. Nina Jarebrink ble først kjent for smykkekolleksjonen sin fra 2004! :D

  I 2011 er jeg russ, og må derfor spare en god del penger! med andre ord kan jeg ikke bruke masse penger på klær til julebord, julefester og nyttårsaften. Det hadde passet med ypperlig å kunne få bruke et av de unike plaggene fra Jarebrink på en av de koseligste anledningene i året! Ønsker deg også en god jul, Nathalie! :)

  mvh Susanne

  susanne_moum@hotmail.com

  SvarSlett
 2. Nina Jarebrink ble først kjent for sin smykkekolleksjon. Jeg synes jeg bør vinne fordi jeg brenner for fashion, og synes hennes kolleksjon er helt nydelig. Jeg elsker det enkle snittet og har allerede øynet meg ut en body og en kjole som jeg mååå ha! Synes vesken du har også er helt GOURGIOUS! Mail: wenche84@gmail.com

  SvarSlett
 3. Som Susanne sier, hun startet som smykkedesigner i 2004 med merket Nina Jarebrink of Sweden.

  Jeg føler at jeg fortjener å vinne fordi jeg er en fattig student og spesielt denne julen har jeg så og si ingen penger. Etter hardt eksamenskjør kunne jeg trengt å kjøpe en liten julepresang til meg selv som premie for det harde slitet, men akkurat nå har jeg 200 kr å leve på frem til jeg drar hjem til jul, og det rekker til mat. Punktum. Hurra for jul, og et gavekort som kunne gjort godt i jula ;) Og dessuten er jeg veldigveldigveldig glad i Nina Jarebrinks design, men har fremdeles ingenting i klesskapet mitt. A shame egentlig.

  m.bjorgum@live.no

  SvarSlett
 4. Hun startet som smykkedesigner i 2004 kalt Nina Jarebrink of Sweden.
  Du har ikke aning på hvor glad jeg ble når jeg innså at du holdt denne konkurransen! Jeg har siklet på mye av klærne der en stund nå og det hjalp ikke da jeg så den veska som har blitt blogget mye om. Jeg er ikke i nærheten av å ha råd til noe fra kolleksjonene hennes ettersom jeg går på skole og er .. vel fattig ! :p Det blir ikke så mange julegaver i år heller, men dette hadde reddet jula, nyttårsaften og ja egentlig hele vinteren for meg!


  miahol94@gmail.com

  SvarSlett
 5. Nina Jarebrink ble først kjent med sin unike smykkekolleksjon fra 2004 ;)
  Jeg fortjener å vinne fordi jeg synes Nina Jarebrink er en fantastisk designer og, hun har vært en av mine nordiske favorittdesigner i over lengre tid. Jeg synes kolleksjonen hennes er fantastisk! Jeg har alltid ønsket meg noe fra henne, men desverre som det er. Jeg er en ganske fattig skoleelev, og har ikke råd.. Jeg brenner virkelig for fashion, og min drøm for framtiden er å en dag bli klesdesigner. Nina Jarebrink er derfor et stort forbilde for meg! Hun har vist at dersom man bare jobber hardt, er kreativ og skiller seg ut, ja da kan man faktisk klare å oppfylle drømmen sin!

  ina_bj@live.no

  SvarSlett
 6. Nina Jarebrink startet en smykkekolleksjon i 2004, det er den som gjorde henne kjent.

  Jeg jobber og jobber og jobber mer, hjemme. Jeg jobber hjemme hos mamma, får nesten ikke noe kroner til å virkelig få handlet meg det jeg har lyst på. Nå har jeg veldig lyst på noe fra kolleksjonen til Nina. Har helt siden sommern 2008 sikla på klær fra hennes kolleksjon.

  Pengene jeg har nå må brukes på julegaver, julegaver og mere julegaver. Desember = ingen shopping og pleie til enn selv. Går i tiende klasse og det er fult kjør hele tiden, blir sliten og trenger virkelig å fornye gardisen.

  SvarSlett
 7. Brekkeea@hotmail.com2. desember 2010 kl. 16:21

  Nina Jarebrink started firmaet sitt i 2004 og vart fort kjent etter det. Hun vart først kjent for den unike smykkekolleksjonen sin.

  Hvorfor jeg fjortener å vinne : Jeg elsker Nina Jarebink, og det hadde vert en fantastisk start på desember! Er så mye jeg sikler etter i kolleksjonen hennes, og nå må alle pengene gå til julegaveshopping, så hadde vert sinnsykt kult og vinne dette gavekortet.

  SvarSlett
 8. Hei :) Nina Jarebrink startet med en smykkekolleksjon.

  Jeg syns jeg bør vinne fordi jeg virkelig trenger noe for å muntre meg opp.. De siste to dagene har vært et helvete og Murphys lov har stått til de grader i sentrum. Du veit de dagen som du syns begynner jævlige, også blir det søren meg baare værre.. ja, nettopp. Hadde trengt litt solskinn.

  tonje.steene@hotmail.com

  SvarSlett
 9. Du slår i alle fall til når du først kjører konkurranse da!

  Nina Jarebrink fikk stor oppmerksomhet for smykkekolleksjonen sin i 2004. Markedet elsket det unike uttrykket hennes og etter det har det bare ballet på seg.

  Skapet er fullt av kjedeklær
  Kanskje noe lær
  Nå er jeg sugen på noe nytt
  Jeg føler meg nesten snytt
  Nina Jarebrink er løsningen
  Nå er det slutt på sløsingen
  Jeg krysser fingrer og tær
  Vil så gjerne vinne det her

  ;)

  SvarSlett
 10. Nina Jarebrink ble først kjent i 2004 da hun startet som smykkedesigner med sitt eget merke Nina Jarebrink of Sweden!
  Å vinne en slik konkurranse, med en så fantastisk premie hadde bare vært midt i blinken i en lang og kald eksamensperiode.. Å endelig kunne stikke hode ut av bøkene med et gavekort hos jarbrink.com vil lyse opp min adventstid :)

  Marie_aasbrenn@hotmail.com

  SvarSlett
 11. Nina Jarebrink er først kjent for sin smykkekolleksjon som hun kalte Nina Jarebrink of Sweeden.

  Jeg håper virkelig jeg vinner!! :) For noen måneder tilbake kjøpte jeg Det Nye, og forelsket meg TOTALT i en body fra Nina Jarebrink. Jeg klippet den ut med en gang og hengte den på klesskapet mitt, for den vil jeg virkelig ha. Den er perfekt, men jeg har ikke råd til å bruke så masse penger på en body. Jeg har den på ønskelisten min til Jul og, av mamma og pappa, men tror ikke de noen gang vil bruke over 1000 kr på en body! Derfor ble jeg utrooolig glad nå som jeg så du har denne konkurransen! Du kan virkelig oppfølge juleønsket mitt! :D Hvis du lurer på hvilken body jeg mener, så er det denne her:

  http://vanillascented.freshnet.se/2010/11/14/white-body/

  Håper inderlig jeg vinner, og krysser fingrene ! :)

  juleklem fra Johanne
  johannehovland.blogspot.com
  johanne_1995@hotmail.com

  SvarSlett
 12. Hun startet som smykkedesigner i 2004 kalt Nina Jarebrink of Sweden.

  Jeg fortjener å vinne fordi jeg brenner for mote, men har aldri hatt råd til noe av bedre kvalitet h&m, ginatricot osv. Det hadde vært fantastisk å kunne kle seg i luksus for en gangs skyld. Det hadde også vært fantastisk å se ansiksuttrykket til bestevenninen min når hun åpner julegaven sin og ser noe fra en av hennes yndlings designere.

  kari_89_haugan@hotmail.com

  SvarSlett
 13. Nina Jarebrink startet som smykkedesigner i 2004 med merket Nina Jarebrink of Sweden.

  Jeg synes jeg bør vinne denne fantastiske konkuransen fordi jeg så sårt trenger en oppmuntring i det alt for kalde vinterværet i Trondheim. Har sett meg ut en fab skinnjakke fra ninajarebrink.com, som jeg bare MÅ ha og da kommer jo et gavekort veldig godt med!

  fashionberry@live.no

  SvarSlett
 14. Hun ble først kjent i 2004 for sin unike smykkekoleksjon!

  Først og fremst så er dette en fantastisk premie. Det hadde vært en fantastisk oppmuntring for en ellers deprimerende årstid (og klesskap). Har ikke hatt så mye penger i det siste, så det hadde vært herlig å kunne unne seg noe av kvalitet. I tillegg er Nina Jarebrink en av mine favorittdesignere.

  ane_ronja@hotmail.com

  SvarSlett
 15. Nina Jarebrink startet som smykkedesigner i 2004, merket het Nina Jarebrink of Sweden.

  Jeg vil gjerne vinne denne konkurranse, har siklet på kolleksjonen hennes lenge og har spesielt lyst på det store gullsmykket med flere kjeder!!Hun er en fantastisk designer og et gavekort hadde vært en herlig overraskelse i denne desember kulde.

  Ønsker alle sammen lykke til, og ønsker dere alle en god og romantisk førjulstid:)

  bentehustad@hotmail.com

  SvarSlett
 16. Nina Jarebrink ble først kjent for sin smykkekolleksjon. :)

  Jeg fortjener å vinne fordi jeg er en studerende (ingeniørstudent, none the less) mamma midt i en kjip eksamensperiode (statikk, mekanikk, matte 20 og økonomistyring, øynene går i kryss!!!) og trenger desperat en oppmuntring! Jeg er en liten motefreak, og jeg har utrolig lyst til å bruke penger på design, men jeg har ikke muligheten til det. Barn er dyre! Og det er jeg å...

  SvarSlett
 17. Nina ble kjent for sine herlige smykker, før hun utvidet :) Jeg vil gjerne vinne fordi jeg har veldig lyst til å gi noe til Mamsen min. Jeg har nå bodd ett år i California, og selv om Mamma er glad for at jeg har det fint vet jeg at hun liker best å ha meg hjemme. Jeg er en mamma-jente og det hadde vært fryktelig flott å kunne gi noe som jeg aldri hadde hatt mulighet til ellers. Mamma tenker alltid på alle andre før seg selv, så dette hadde vært midt i blinken <3
  cecilie.kristiansen@gmail.com

  SvarSlett
 18. Nina Jarebrink ble kjent for sin unike smykkekolleksjon i 2004. Jeg vil veldig, veldig gjerne vinne fordi vinteren er kald og Nina jarebrink sine deilige strikkeplagg kan varme meg. Og av og til kryper man ut av vintehulen sin og er klar for fest, og hva ville vel vært bedre enn en nydelig kjole fra Ninas vinterkolleksjon:) Og en siste god grunn - jeg vinner aldri noe, ikke en gang på flaxlodd, så la dette bli første gang!!
  teddy_girl_h@hotmail.com

  SvarSlett
 19. Nina ble først kjent for sin smykkekolleksjon, Nina Jarebrink of Sweden.

  Evig skeptiker til blonde bloggere, men du har åpnet opp en ny bloggverden for meg med dine fantastiske øyne for nydelige detaljer og superinspirerende klesstil. Rocka, classy & cool. Har etter å ha oppdaget din blogg fått en interesse for mote (en skam det ikke har kommet før) - så et gavekort fra en av skandinavias beste designere vil være en perfekt start på min nye lidenskap - mote og design. Takket være deg og din inspirerende blogg - lover å bruke det på noe du hadde digga!!

  an_ne85@hotmail.com

  SvarSlett
 20. Hun hadde en tilbehørs-kolleksjon:-)
  Jeg brukte alle pengene mine på å følge drømmen min, flytte til London for å studere uten noe hjelp fra Lånekassen. Jeg har aldri råd til å kjøpe meg noe nytt, og selger unna fra garderoben min hver gang jeg skal kjøpe noe nytt, det er kjipt. I tillegg var Nina sin vårkolleksjon noe av det fresheste jeg har sett på leeenge :)

  SvarSlett
 21. Hun slo igjennom med den unike smykkekolleksjonen sin i 2004.

  For det første så elsker jeg den siste kolleksjonen til Nina Jarebrink. Særlig de genserne i forskjellige mønstre. Dessuten er smykkene helt utrolig flotte! Jeg elsker alt som har med fashion å gjøre, og syntes det er gøy med skaninaviske designere som gjør det bra! Jeg henter mye inspirasjon fra designerkolleksjoner og blogger (spesielt din, du er rå!) I min lusne skolehverdag er det dessverre ikke mye råd til eksklusive klesplagg og accessories. Jeg mener, HM er vel og bra det, men det hadde vært så gøy å ha noe som er litt mer spesielt. Noe jeg kan føle meg litt annerledes i. For det er vel det som er meningen med ha ha sin egen stil, nemlig å føle seg unik :-) Det hadde jeg virkelig trengt nå!

  Hilsen Christina, 18

  SvarSlett
 22. Hun ble kjent i 2004 for sin unike smykkekoleksjon! Fordi jeg er en fattig studen som alltid får kjeft fra sin mamma når hun har vert ute og handlet kjoler. For de har jeg nok av, men har helt glemt tilbehør! Vill så gjerne match de mange fine kjolen mine med Nica sine flott accessories, de hadde løftet de mange flotte plaggene mine ti hakk høyere! De hadde blitt mye fint å se på. Å Så fordi jeg er snart ferdig med tre eksamener og første halvår på høyskole. Spennendes. :) Det fins sikkert mange andre flotte mennesker som har gode grunner.

  Lykke til med valget av vinner, uansett det blir en heldig person :)

  SvarSlett
 23. Nina Jarebrink ble først kjent for en smykkekolleksjon, i 2004.

  Egentlig så har jeg bare så utrolig lyst til å vinne denne konkurransen slik at genseren "Jumper Miranda" kan bli min. Har hatt så ekstremt lyst på den så lenge, og den jeg har nå fra Gina Tricot kan ikke akkurat sammenlignes i kvaliteten og i varme... Jeg trenger en oppmuntring nå merker jeg. Det er kaldt, jeg er blakk, fortsatt singel og har dessverre alt for mye skole. Jeg sier ikke at å vinne denne konkurransen kan gi meg alt dette, men du ville iallefall ha gledet meg stort!

  milla_annie@hotmail.com

  SvarSlett
 24. Wow! For en fantastisk generøs konkurranse :D

  Nina Jarebrink ble kjent for sin smykkekolleksjon i 2004. Og jeg fortjener å vinne fordi jeg svarer rett og fordi jeg ble utrolig glad for denne konkurransen! Og fordi at jeg snart er ferdig med eksamnene for i år, og hadde blitt utrolig glad for en slik overraskelse :)

  SvarSlett
 25. Først kjent for en unik smykkekolleksjon i 2004!

  Synes jeg fortjener en oppmuntring til meg selv, som ganske fersk mor å har jeg ikke tid til egenluksus lenger! Det hadde vært moro å føle seg fresh igjen ;-)

  SvarSlett
 26. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 27. toramora@hotmail.com2. desember 2010 kl. 20:36

  Nina Jarebrink fikk et stort navn da hun i 2004 kom ut med smykkekolleksjonen "Nina Jarebrink of Sweden".
  Jeg vil utrolig gjerne vinne denne konkurransen. Jeg er utrolig glad i fine klær, og jeg elsker å ha på meg ting jeg føler at har identitet, og representerer meg. Når man har et så lite budsjett som jeg har, er det nesten umulig. Jeg flytter til england neste år, og i tillegg til å gå på videregående, og ha lekser oppover ørene, jobber jeg, og legger av det meste. Shopping er for tiden nesten helt uaktuelt, og jeg går rundt og føler meg kjedelig. 2500 er mye penger, det hadde vært helt fantastisk.

  SvarSlett
 28. Nina Jarebrink ble først kjent for sin unike smykke koleksjon.
  Jeg fortjener gavekortet fordi: Jeg har bare snowboard og ski merke t-shorter. Jeg gikk igjennom skapet mitt i går, jeg fant 2 longsleeve, en i hvitt og en i svart fra cubus, resten er merke t shorter fra burton/volcom m.m
  Jeg har gitt litt faen i hva jeg går med, men har innsett at nå må jeg gjøre noe.
  KRISE.
  Hvis jeg får gavekort hos Nina Jarebrink da blir jeg super happy, og det kan bli starten på en fantastisk garderobe!
  og som student, der jeg har hatt dobbel husleie pga praksis i studie tiden får jeg ikke så mye til overs slik at jeg kan handle klær i det hele tatt,så nå synger det på siste vers her.

  OOOps Mail adr glemte jeg å ta med. basse_mountain@hotmail.com

  SvarSlett
 29. Nina ble forst kjent paa grunn av hennes unike smykkekollekskjon i 2004.

  Jeg jobber som nanny i England, en jobb som jeg virkelig elsker. Men jeg tjener minimalt i uken, saa har ikke raad til aa kjope klaer. Jeg elsker virkelig Nina Jarebrink, saa jeg hadde blitt overlykkelig om jeg hadde vunnet et gavekort som jeg kan bruke naar jeg kommer hjem til jul ;)

  cornelia.ebbesen@hotmail.com

  SvarSlett
 30. Nina Jarebrink ble først kjent for sin unike smykkekolleksjon i 2004 :)

  Jeg simpelthen elsker Nina Jarebrink! Kolleksjonene er helt fantastiske - de er til stor inspirasjon. Det å kunne vinne et gavekort hadde vært helt utrolig, da jeg for tiden lever som fattig student.. Noen bedre oppmuntring i denne eksamenstiden kan jeg ikke tenke meg!

  ingah_24@hotmail.com

  SvarSlett
 31. Det Nina Jarebrink ble først kjent for var smykkekolleksjonen hennes i 2004! Jeg oppdaget Nina bare for et par måneder siden, og falt for klesplaggene hennes ved første øyekast. Noe så utrolig gjennomført og stilrent har jeg ikke sett på lenge. Om dette gavekortet hadde dumpet ned i postkassen min hadde jeg blitt overlykkelig. ;)

  Utrolig generøst av deg å ha en sånn konkurranse!

  SvarSlett
 32. Nina Jarebink hadde laget en unik og kreativ smykkekolleksjon som hun ble kjent av i 2004. Hun er godt likt av kjendiser som elsker hennes skreddersydde og "edgy stil". «Everyday glamour, from dusk til dawn»
  - Nina Jarebrink

  Jeg fortjer og vinne fordi jeg ønsker å gi noe sikkelig fint til min kjære familie og mine aller beste venner. Jeg vil vise dem at jeg er glad i de.

  anniken.opdal@gmail.com
  www.kjeks-onstilfre.blogspot.com

  SvarSlett
 33. Nina Jarebink slo igjennom med sitt smykkelokkeksjon of sweden i år 2004 også videre har hun vist hva for en fanatsik klesdeisigner hun er med de sofistikerte og feminine plaggene.

  Jeg har så innmari lyst til å vinne (som som med de andre :P ) og syns jeg fortjener å vinne fordi jeg har ett så begrenset økonomi at jeg ikke engang kan unne meg no godt selv om juletida nærmer seg. jeg er alenemor for ei nydelig jente på 11 mnd, betaler husleie, strøm, skolepenger, mat og drikke, barehagebidrag og alt mulig annet selv. Og for alle som er i samme situasjon som meg vet hvor hardt det er.
  Og kunne få en gavekort på 2500 kr, bruke det uten å måtte passe på å spare til annet regning hadde vært overveldende. Hadde vært ett julemirakel.

  SvarSlett
 34. Nina Jarebrink ble først kjent da hun i 2004 startet som smykkedesigner med sitt eget merke Nina Jarebrink of Sweden.

  For en oppmuntring og herlig førjulsgave det ville vært å kunne begynne 2011 med et nytt, deilig strikkeplagg og en ny body i garderoben! Jeg krysser fingre og tær for at dette gavekortet blir en herlig overraskelse på mandag!!:)

  Hilsen Veronica
  veronicavik@hotmail.com

  SvarSlett
 35. Nina Jarebrink ble først kjent som smykkedesigner i 2004.

  Jeg har som alle andre ekstremt lyst til å vinne dette gavekortet. Og av den enkle grunnen fordi jeg har en brennende interesse for mote, og jeg har en stor drøm om å studere mote til neste år. Desverre for oss som har et ønske om å studere fashion, kommer vi ikke langt i Norge. Jeg må derfor søke meg til utlandet, hvilket vil si at det kommer til å hope seg opp med studielån før jeg er ferdig utdannet. Noe som også vil si at jeg må slå fra meg designer goder de neste årene. Derfor hadde jeg blitt ekstremt glad hvis jeg i det minste hadde hatt ett plagg som faktisk er ekslusivt og "eget".

  Jeg har prøvd å formulere meg litt godt, men når det stokker seg ofte når jeg skal begrunne noe jeg virkelig kunne tenke å vinne. Dette er forsåvidt første bloggkonkurransen jeg deltar i, sikkert fordi at dette er en av de få bloggene som faktisk inspirerer meg, og som ikke er overlesset med side opp og side ned om hverdagslivets vante dager. Jeg liker at du holder såpass fokus på det du driver med. Og du er god til det!
  Jaja, smisk eller ikke smisk. Det hadde vært helt rått og vunnet.

  Hilsen Hege
  hst_89@hotmail.com

  SvarSlett
 36. Nina Jarebrink ble først kjent for sin

  smykkekolleksjon i 2004

  Men nå til sakens kjerne

  Hvorfor hvorfor skal jeg prisen få

  når alle og en vil ta den med hjem og gå?

  jo, frk. Helgerud nå skal du høre:

  jeg er ingen alenemor på fire med livet på kjøre

  men en fattig student som prøver å tjene til livets føde

  det hjelper likevel så lite når øverst på min

  ønskeliste troner

  bodies og jakker til flere tusener av kroner

  så når du med din konkurranse kommer

  er det ikke rart at kommentarboksen flommer

  men her kan jo alt skje

  men kanskje ikke når diktet mitt er såvidt på tre

  jaja, det er jo lov å håpe at jeg treffer blink

  og mulig jeg får et gavekort fra jarebrink?

  justmoi@hotmail.no

  SvarSlett
 37. Nina Jarebrink ble først kjent for smykkekolleksjonen sin (Nina Jarebrink of Sweden, 2004).

  Jeg vet nå ikke om jeg nødvendigvis FORTJENER å vinne over alle disse fattige studentene som ELSKER bloggen din og Nina Jarebrink over alt på jord, og som har siklet i månedsvis på en kjole fra kolleksjonen men ikke hatt råd, eller som er så fantastisk godhjerta og snille at de bare MÅ vinne for å kjøpe den bodyen i julegave til bestevenninna si, eller som har sett ut som takras hele livet helt til de oppdaget bloggen din og ble så inspirert at de sporenstreks må bytte ut alle H&M-t-skjortene med Jarebrink-kjoler som ikke akkurat passer inn i "student og alenemamma med masse regninger og et brennende ønske om å jobbe med mote i frremtiden"-budsjettet....
  Men jeg har veldig LYST til å vinne av den enkle grunn at Jarebrinks Anina Dress er den perfekte LBD i mine øyne, og ville gjort seg ekstremt godt på meg på nyttårsaften i år.

  kitzekatze@gmail.com

  SvarSlett
 38. Hun startet som smykkedesigner i 2004 med merket Nina Jarebrink of Sweden.

  Jeg ønsker å vinne fordi jeg forguder Nina Jarebrink sine kolleksjoner, og jeg har aldri hatt råd til det selv. Det hadde blitt mitt andre designerkjøp, og ja.. hadde vært kos.
  Mvh Karro_h4@hotmail.com

  SvarSlett
 39. Nina Jarebrink ble først kjent for smykkekolleksjonen sin i 2004.

  Jeg ønsker å vinne gavekortet fordi jeg elsker hennes klær og smykker, men har ikke råd til å kjøpe de siden jeg er (fattig)student! Jeg ville blitt så glad!! Jeg eier ikke et eneste luksuriøst klesplagg, så dette hadde jeg virkelig satt pris på.
  Mvh Mia - mia.ms@hotmail.com

  SvarSlett
 40. Nina Jarebrink sitt gjennombrudd var med smykkekolleksjonen "Nina Jarebrink of Sweden" i 2004.

  Jeg har lyst til å vinne
  for da vil jeg ikke forsvinne
  i folkemengden så kjedelig og grå,
  men stråle som Nathalie, ja det vil jeg nå!
  Min mor skal også få sitt,
  siden 50 år hun nå har blitt.
  Vinner jeg gavekort fra Nina Jarebrink
  skal jeg sannelig feire med en drink!

  Klem fra Ida, ida_loekkevik@hotmail.com

  SvarSlett
 41. Nina ble først og fremst kjent for sin spesielle mønstrede strikking, men hun slo først gjennom med egen smykkekolleksjon i 2004 :)

  Jeg er (som mange andre) en lut fattig student som bruker alt for mye penger på klær og ingenting! Jeg har i de siste årene blitt mer fasinert av motebransjen og de mange inspirasjonene den kommer med. Jeg kunne veldig gjerne tenke meg ulike typer statement-plagg i min garderobe fra x antall designere. Jeg har insett at det får komme med tiden.. Derfor benytter jeg anledeningen til å melde meg på denne spreke konkurransen ;)

  Ha ellers en deilig jul, det skal jeg ha når alt av eksamener er unnagjort!

  madeleneriksen@hotmail.com

  SvarSlett
 42. Nina Jarebrink fikk sitt gjennombrudd med smykkekolleksjonen "Nina Jarebrink of Sweden" i 2004.

  Glad i mote, fashion, Ninas kolleksjon, dårlig råd bla bla osv osv! Det er vi alle sammen:p

  Jeg fortjener og vinne fordi jeg akkurat har giftet meg med en brasilianer i en alder av 23 år. Vi har faktisk 3 mnd bryllupsdag idag:) Vi bor i kalde Tromsø hvor sola er borte for lengs så en slik oppmuntring hadde ikke vært å forakte.

  mvh Desiree

  mail: desireeka@gmail.com

  SvarSlett
 43. Hun ble først kjent som smykkesesigner :)

  Leser over at mange sitter i samme situasjon som meg, så jeg fortjener nok ikke å vinne fremfor noen andre! Men som student på 4 år hadde det vært herlig å kunne unne seg noe skikkelig! :)

  tove_heggdal@hotmail.com

  SvarSlett
 44. Nina Jarebrink ble først kjent for sin unike smykkekolleksjon "Nina Jarebrink of Sweden" i 2004. Hun er også kjent for sine middager med der hun samler kjente - og ikke så kjente mennesker.

  Tja, skal vi se ... Jeg fortjener nok ikke vinne dette mer enn noen av de andre her. Men fattig som jeg er så er det deilig og unne seg noen unike designerklær i blant og ligne litt på deg. Thihi. Pengene går jo til de jeg er glad i til jul, men jeg er jo glad i meg selv også, så da kan dette være en liten julegave til meg selv. Ellers - hvis jeg hadde vunnet - hadde nok en liten slump gått til min bestevenninne, siden hun også er fattig med lite klær.

  mari_hars@hotmail.com

  SvarSlett
 45. CopypasteCopyLIM: Hun ble først kjent som smykkedesigner - og det utrolige at hun faktisk flyttet fra Sverige til Norge..

  Altså. Jeg kan ikke sitte her og skryte på meg at katta har dødd, at studiegjelda enda ikke har slukt meg helt, at farmor er dement, at jeg lider av kleskrise som hun her; http://www.youtube.com/watch?v=64B64kH4fW8 - hver dag, at ungene hjemme skriker etter mat og at jeg skal bli norges neste fashionista. Men jeg kan påstå at jeg har vel vært relativt snill i år og trenger en ny veske!

  Hilsen hun som flytta til Sverige!
  mhesthammer@gmail.com

  SvarSlett
 46. Hun startet som smykkedesigner i 2004 med merket Nina Jarebrink of Sweden og hun gav ut smykkekolleksjon samme år.

  fordi jeg ikke har råd til å kjøpe meg noe derifra selv. å jeg elsker det hun lager :):)

  SvarSlett
 47. Nina Jarebrink startet med smykkekolleksjonen "Nina Jarebrink of Sweden" i 2004.

  Jeg har så UTROLIG lyst på Mirri eller Miranda (Celina og Anja også egentlig) og jeg har ikke én krone utenom det absolutt mest obligatoriske. Bruker matbudsjettet til å kjøpe julegaver til familien så godt jeg kan! Dette ville vært den perfekte førjulsgave!

  vilde_3@hotmail.com

  SvarSlett
 48. Hun ble først kjent for sin fantastiske smykkekolleksjon - 2004 <3 Jeg ser at det er mange gode grunner ute og går her, som jeg kanskje ikke kan slå uten å overdrive...så min eneste grunn er at jeg <3 fashion :) Forresten - kjempefin blogg!! Følger med hver dag :)

  SvarSlett
 49. "Hun ble først kjent for sin fantastiske smykkekolleksjon - 2004 <3 Jeg ser at det er mange gode grunner ute og går her, som jeg kanskje ikke kan slå uten å overdrive...så min eneste grunn er at jeg <3 fashion :) Forresten - kjempefin blogg!! Følger med hver dag :)" må kanskje ha med mailadresse her ;)

  SvarSlett
 50. Nina Jarebrink gjorde suksess med sin fantastiske og unike smykkelinje i 2004 :)

  Vanskelig å komme på andre grunner enn at man er fattig student som hele gjengen her :D MEN synes jeg fortjener å vinne gavekort fordi jeg ennå tenker på den fine svarte kjolen som Charlotte Thorstvedt hadde (svart med skinndetaljer) Jeg kom over den på nett senere, men ikke hadde penger til å kjøpe den akkurat da.

  Sørger litt ennå den dag i dag! Du vet kanskje hvordan det er.. ? Nå er det mange fine kjoler igjen, så et gavekort hadde trøstet et trist (og students) motehjerte :)


  Hilsen linda
  linda.andreassen@hiof.no

  SvarSlett
 51. Hun ble kjent for sin smykkekolleksjon i 2004.
  Hm, hvorfor fortjener jeg og vinne...
  Just cravings, cravings, cravings:)

  Cupcake!

  SvarSlett
 52. Hun ble kjent for smykkekolleksjonen sin! I 2004.
  Jeg vil veldig veldig veldig gjerne ha dette gavekortet fordi jeg sikler etter designerklær (som Nina Jarebrink sine), men som den 20 år gamle jenta jeg er, uten utdannelsen i boks enda, har jeg rett og slett ikke råd :(

  SvarSlett
 53. Nina J. ble først kjent som designer av smykker.

  Jeg vil at Frk. Jarebrink skal kle meg opp, og gjøre meg hot hot hot for den flotteste mann jeg vet om. Jeg ble kjent med ham da jeg bodde i Berlin tidligere i år, men jeg fanget dessverre ikke hans oppmerksomhet da. Om et par uker skal jeg treffe ham igjen, og da skal øyne åpnes! En av de sorte kjolene til N.J. sørger for at det skjer!

  -N,
  elektrabella@gmail.com

  SvarSlett
 54. Nina Jarebrink ble først kjent for smykkekolleksjonen sin i 2004.

  Kjære julenisse

  Ønskeliste:

  1. Fred på jord
  2. En magisk tryllestav. Helst en rosa en med glitter på.
  3. Svart fiiin veske. Du vet den fra Nina Jarebrink.

  Håper du syns jeg har vært snill og flink og at du kommer på besøk i år også.

  Hilsen Ane

  ask011@student.uib.no

  SvarSlett
 55. Nina Jarebink ble først kjent som smykkedesigner og gikk under navnet Nina Jarebrink of Sweden (år 2004).

  Jeg er en verdig vinner fordi at jeg elsker mote, klær og Nina Jarebrink. Jeg ønsker meg så inderlig en kjole eller genser fra kolleksjonen hennes til jul. Jeg er student og sliter med økonomien. Et gavekort på 2.500 kr ville gjort meg superglad og lykkelig i en laaang periode.

  Supert om du skulle velge meg!

  Sara Isabel (sarawold@live.no)

  SvarSlett
 56. Nina Jarebrink er kjent for sin smykkekolleksjon som hun i 2004 lanserte under sitt eget navn. Like etter ble den utvidet med klær og sko.
  Hun er også kjent for sine sporadiske middager der hun samler og mindre kjente i sin leilighet,hvor hun viser fram sine kolleksjoner for pressen under en Lunch. Hun henter sin inspirasjon fra 80-tallet og er en av mine største favoritt designere:D

  Jeg fortjener å vinne,men tar aldri noe for gitt. Jeg elsker Nina Jarebrink`s design og har blogget masse om henne. Jeg fikk et gavekort under hennes visning under OFW,med 10% RABATT,Jeg hadde ikke råd til noe annet enn tilbehøret da,men kunne dødd for buksedressen,eller den røde kjolen.Hadde brukt den hver eneste julaften!;)
  Håper du velger meg!
  Både facebooken min og hotmailen er hacket for 3 gang,så har en midlertidig mail adr.
  iselinhenriksen@live.com

  SvarSlett
 57. Nina Jarenbrink ble først kjent for sin smykkekolleksjon fra 2004. Må først si at dette var en flott konkurranse,premien er til å dø for!I denne kalde vinterperioden med eksamensstress og mas,så hadde det vært ufattelig moro å kunne få lov til å feire med en smashing kjole fra Nina Jarenbrink på eksamens festen og årets jentejulebord,Dress Anina er fantastisk!Alle i denne konkurransen fortjener å vinne,men det er lov å håpe,så jeg krysser fingrene for at jeg er den heldige utvalgte tilslutt:) mail:linefo88@googlemail.com

  SvarSlett
 58. OK! Som alle over har skrevet så ble hun først kjent for sin smykkekoleksjon i 2004. Jeg har ingen bedre grunn til å vinne dette enn at jeg er over gjennomsnittet interresert (vet ikke hvordan interresert skrives engang ;P) i mote. Særlig til snart å være 14 år (og har så lite penger som jeg har). I en ellers så kjedelig, og umotete værdag blant sportstøy, kjedelige vanlige dongeribukser og hettegensere (som mine jevnaldrede går med) er din blogg til stor inspirasjon :) Hvis jeg skulle være så heldig å få dette gavekortet, vil jeg bruke det fornuftig :) GOD JUL. Hilsen Agnes :)
  Jetolar @online.no

  SvarSlett
 59. Nina Jarebrink ble først kjent da hun kom med en smykkekolleksjon i 2004. Jeg hadde blitt superglad om jeg hadde vunnet! Jeg fortjener å vinne fordi jeg elsker klær og mote, og har virkelig bruk for litt nye klær i min garderobe. Å vinne dette gavekortet hadde vært en fantastisk premie etter et tøft skolehalvår, hvor jeg faktisk så vidt har fått tid å gå i butikker. Nina Jarebrink er en kjempeflink designer, og jeg tror de fleste ville likt å få en smakebit av kolleksjonen hennes :)

  mal_kris@hotmail.com

  SvarSlett
 60. Håper ikke jeg er ute i siste liten, men Nina Jarebrink ble først kjent for sin smykkekoleksjon i 2004!

  Jeg fortjener å vinne fordi jeg har elsket klærne hennes siden første gang jeg så en sort fløyelskjole i et blad for om lag 2-3 år siden! Jeg har aldri hatt råd til få kjøpt noe dessverre, og den kjolen sitter fortsatt fast i hukommelsen og hjertet mitt. Designet hennes er helt fantastisk og spesielt, og det ville vært en drøm å kunne hatt på meg en så fin kjole fra Nina Jarebrink. Da hadde jeg følt meg som en million dollar, hvem ville vel egentlig ikke gjort det? Alt er fabolous.

  kht.93@hotmail.com :)

  SvarSlett
 61. Nina Jarebrink ble først kjent for smykkekoleksjonen hennes i 2004. Jeg syntes jeg fortjener å vinne fordi jeg er veldig moteinterressert. Har ikke råd til å kjøpe fine dyre moteklær, så det meste går til hm og bikbok. Selv om det er mye fint på de butikkene, så hadde det vært veldig stas å ha noe som har mye verdi i forhold til de andre klærne! I tilegg så hadde det vært en veldig fin bursdagsgave i og med at jeg hadde bursdag i går, 03.desember!
  Jeg krysser fingrene og håper på det beste!
  Også må jeg si at du er en stor inspirasjon til unge jenter fordi du tørr å skille deg ut og prøve ut nye greier, klapp på skulderen for det!
  Stor hilsen, Savannah
  savinoou@hotmail.com

  SvarSlett
 62. Ser at mange har svart "riktig" allerede, at Nina Jarebrikn startet med smykkedesign etc, men det hun ble FØRST KJENT for, var sine tydelige mønstere i strikkeplaggene. De var visuelt sterke og hennes kjennemerke. Hun designer klassiske klær for tøffe, uavhegnige kvinne som ikke føler de behøver å kle seg halvnakne for å være sexy - thats what i'm talkning 'bout!! Tviler på at mange av "fansen" her visste det. En annen bra blogg som skrev om henne tidliger: http://itslenejohansen.com/blog/archives/1872 uansett: Kul konkurrasne og kul blogg :) Kommer til å droppe innom her mer :))

  Og jeg synes jeg bør vinne fordi jeg kjnner hennes design, kjenner med igjen i hennes filosofi. // acie@live.no

  SvarSlett
 63. Henger meg på mange over har skrevet. Hun ble først kjent gjennom en unik smykkesamling som startet I 2004 under navnet Nina Jarebrink of Sweden. Til deg over: Det var ikke strikkeplaggene med de karakteristiske mønstrene hun først ble kjent for. Strikkeplaggene er mye mer essensen av hennes design i dag, men det er allikevel som smykkedesigner hun ble kjent i første omgang.

  Vil ikke akkurat si jeg har en dyp og rørende historie på hvorfor jeg bør vinne, men er ærlig. Jeg er som mange andre svært interessert i mote og jeg bruker mye av min fritid på dette. Jeg er vel det jeg man kan kalle shopping avhengig og tror faktisk jeg kan kåre meg selv til verdens minst økonomiske person. Jeg har et usunt forhold til penger og burde lære meg å spare. Jeg sliter ikke økonomisk på noen plan men det er ikke bra slik jeg bruker penger i hytt og pine. Hm noen vil vel kalle det et luksusproblem også. Uansett jeg syntes jeg bør vinne fordi det kan hjelpe meg på vei til å bli mer økonomisk.

  Ha en fin dag! :)

  Mail: martine-91@hotmail.com

  SvarSlett
 64. Kjære Nathalie,

  Nina Jarebrink ble først kjent for sin smykkekolleksjon som hun lanserte i 2004.

  Jeg håper jeg vinner dette gavekortet slik at jeg kan få kjøpt en fin og verdig julegave til min søster, som har siklet etter den vesken du har kjøpt deg helt siden moteshowet hennes i høst.

  God førjulstid,

  fra siri.sommerfugl@hotmail.com

  SvarSlett
 65. Heihei!

  Nina Jarebrink fikk i 2004 fart på karrieren da hun lanserte en smykkekolleksjon ved navn Nina Jarebrink of Sweden.

  Hun høstet svært god kritikk for kolleksjonen, og er nå kjent for bla. Flotte (!) strikkeplagg, som jeg skal investere i hvis jeg vinner dette gavekortet!

  Fortsett med masse updates, blir alltid like inspirert!:)

  Happy Xmas.

  (Siril_therese@hotmail.com)

  SvarSlett
 66. Hei,

  For en fantastisk konkurranse!!

  Nina Jarebrink slo gjennom i 2004 med sin smykkekolleksjon ved navn Nina Jarebrink of Sweden.

  Vanskelig å si hvorfor akkurat jeg fortjener å vinne, men hadde blitt svært glad for et gavekort på 2500 for da kunne jeg kjøpt den nydelig Body Memory eller Anja vesken. Det hadde vært den ultimate julegave :) klare liksom ikke å legge dem fra meg!

  (Elisabeth_wb@hotmail.com)

  SvarSlett
 67. Hei:)

  Nina Jarenbrink ble først kjent for smykkekolleksjonen hun ga ut i 2004, Nina Jarebrink og Sweden.

  Håper jeg vinner, slik at jeg enten kan finne noe fint til meg selv, eller en perfekt gave til en veninne:)(martine_axe@live.no)

  SvarSlett
 68. Nina Jarebrink ble, som de fleste vet, først kjent for sin smykkekollekjon fra 2004, "Nina Jarebrink of Sweden" og ikke minst for sine orginale mønster i strikkeplagg. Jeg havner under kategorien; "de som aldri vinner noe.." men den er kanskje litt enkel å bruke her. Jeg benytter både deg og bloggen din, samt Nina som inspirasjon til egen garderobe, som fattig student er det vanskelig å kjøpe alt man sikler etter.. Siden kjæresten min reise fra meg i dag etter en helg sammen, trenger jeg noe å glede meg over.. Hilsen ei som gjerne ønsker å vinne en bilett til designer plagg i garderoben! Odawostryck@gmail.com

  SvarSlett
 69. Etter å ha pløyd igjennom kjærestens moteblader for å finne svaret, og ikke minst sniktittet her kan jeg også svare på at Nina Jarebrink ble først kjent for sin smykkekolleksjon, og at hun også er kjent for sine sporadiske middager hjemme hvor hun inviterte presse og venner - og brukte venner som modeller for sin vår og sommerkolleksjon.

  Grunnen til at nettopp jeg burde stikke av som den heldige vinner av dette gavekortet er at jeg som kanskje eneste mann (?) leser din blogg av moteinteresse - og at min kjære fyller 25 mandag, dette ville være tidendes overraskelse til henne. Og at jeg risikerer å bli mobbet resten av livet for å lese moteblogger - og faktisk kommentere på denne. God Jul. Eivbe@hotmail.com

  SvarSlett
 70. Hei,
  Trenger du et presserende lån for å tømme gjeld, eller du trenger en kapital lån for å forbedre din bedrift?
  har du blitt avvist av
  banker og andre finansielle byråer?
  Trenger du en konsolidering lån eller et boliglån?
  søk ikke mer som vi er her for å gjøre alle dine økonomiske problemene en ting fra fortiden. Vi låne midler ut til enkeltpersoner
  behov for økonomisk bistand, som har en dårlig kreditt eller trenger penger
  å betale regninger, å investere på forretningsreise med en hastighet på 2%. Jeg vil bruke dette mediet til å informere deg om at vi gjengi pålitelig og mottaker assistanse og vil være villig til å tilby deg et lån. Så kontakt oss i dag via e-post: emmanueljustina536@gmail.com

  SvarSlett
 71. Hør, ingen utlåner her er villige til å hjelpe deg, de ikke bare her for å rive deg av dine hardt opptjente penger. Min mann og jeg søker lån fra ulike långivere på nettet, men til slutt ble vi lurt og dratt av våre penger med ulike lån selskaper på nettet.
  Vi har selv lånt penger til å betale disse långivere på nettet, men til slutt fikk vi ingenting.
  Min mann og jeg var i gjeld, og vi hadde ingen å kjøre for å hjelpe, vår familiebedrift ble ødelagt, og vi var ikke i stand til å få penger til å dekke daglige utgifter før vi ble introdusert til Mrs. Lucy som har hjulpet oss med å tilby usikrede lån .
  For mer informasjon om hvordan du kommer deg Mrs. lucy eller etter lån prosedyre, kontakte meg via min e-post: aikaterinaalexis@gmail.com
  Eller du kan sende en e-post til Mrs Lucy in: lucymacdonaldloanfirm@gmail.com

  SvarSlett
 72. Hei alle sammen, Mitt navn er Julie Matt, jeg er fra California,
    United State, er her for å vitne om hvordan jeg fikk min lån fra Richard
    {Natwestloan1@gmail.com} etter at jeg brukt to ganger fra
    ulike lån långivere som hevdet å være långiverne rett her i dette forumet, jeg
    trodde sine utlån hvor reell og jeg søkt, men de ga aldri meg
    lånet til en venn av meg introdusere meg til Mr Richard
    Administrerende direktør i Mr Richard Låne økonomi som lovet å hjelpe meg
    med et lån på mitt ønske, og han virkelig gjorde som han lovet uten
    form for forsinkelse, jeg trodde aldri det fortsatt pålitelige lån långivere
    før jeg møtte Mr Richard, som virkelig hjalp meg med min lån og
    forandret livet mitt til det bedre. Jeg vet ikke om du har behov for en
    haster lån også, så ta gjerne kontakt med Mr Richard på hans
    e-post adresse: {natwestloan1@gmail.com}

  SvarSlett
 73. Jeg er Karin Paul. Jeg har et lån på 75000usd fra en utlåner. Jeg lovet å hjelpe ham med å annonsere sine tjenester til alle som har behov for lån. Ta kontakt med ham hvis du selv trenger et lån også. Leo Stevens Financial Company. Kontakt e-postadresse: leo_stevens@outlook.com

  SvarSlett
 74. HALLO
  Vi er et privatregistrert utlånsselskap, Vi gir ut lån til forretningsfolk og enkeltpersoner til lav rente. Vi tilbyr beste årslån, personlige lån, gjeldskonsolidering lån, venturekapital, virksomheten lån, studielån, boliglån eller lån for enhver legitim grunn. For mer info, kontakt: collinsmark420@hotmail.com

  SvarSlett
 75. Hallo
  Hva er din situasjon? Trenger 100% finansiering? Er du lei av å søke og boliglån, har du blitt konsekvent avvist av banker og andre finansinstitusjoner, Vi gir ut lån til bedrifter, bedrifter, næringer, personlige, etc. Enhver interessert, uavhengig av deres land, bør for mer info, kontakt: leostevens420@hotmail.com

  SvarSlett
 76. Jeg er fru Tina. Jeg har et lån på 75000 euro fra en utlåner. Jeg lovte å hjelpe ham med å annonsere sine tjenester til alle som har behov for lån. Ta kontakt med ham hvis du trenger et lån også. Credit Finance Limited.contact email adresse: creditfinanceslimited@gmail.com +919810693156 Faksnummer: 01156444905330

  SvarSlett
 77. Trenger du finansiering * Forretningslån * Personlige lån uten stress og rask godkjenning? Vi tilbyr lån til lav rente, for mer informasjon kontakt oss via e-post: kw007042@gmail.com eller WhatsApp: +12677251259

  SvarSlett