7. des. 2010

ELE-ISTA + PARIS

Måtte bare låne dette bildet fra Ele-ista sin blogg, det er ikke mer å si enn at et maxiskjørt med høy splitt må lages, kjøpes eller jages til man finner ett. Ultra, super duper cravings!

Og den 30. desember reiser jeg til Paris!!!! Jeg skal feire det nye året i en glamorøs kjole, drikke masse champagne, se Eiffel-tårnet glitre i mørket og prise meg over året som har vært og året som kommer, som jeg er helt sikker på at kommer til å bli enda heftigere enn 2010. Og det er her dere kommer inn. Har dere noen tips om hvor jeg bør gå å spise mens jeg er i Paris, vintage-butikken jeg bare må innom, hotell jeg kan bo på(har enda ikke bestilt hotell, og det er litt krise..), eller bare et eller annet jeg ikke må gå glipp av mens jeg er der?? Help me;)

10 kommentarer:

 1. Woho, jeg kom hjem fra Paris i natt, faktisk. Anbefaler å bo litt utenfor selveste sentrum, for er superslitsomt å bo rett i støyen.

  Anbefaler å ta turen innom La Fayette Galeries i Rome (Steen&Strøm på en måte), også ligger det et SVÆRT kjøpesenter på La Defense som ligger utenfor selve Paris. La Defense er altså den mer moderne versjonen av byen med svære arkitekturbygninger osvosvosv. Det er også bygget en moderne versjon av Triumfbuen - og står du i trappene der ser du heeelt bort til den gamle triumfbuen i toppen av Champs elysees. Laaangt utti det fjerne :P

  Åååh jeg elsker Paris, og har vært der to ganger i høst. :) God tur <3

  SvarSlett
 2. Haloooo, hvorfor han ingen av dere fått med dere Carin Wester? Maxiskjort, høyt på livet, kjempehøy splitt, ganske perfekt. You know where to find it ;)

  SvarSlett
 3. Hei! Har bodd i Paris og har mange gode tips...
  Området Marais er et must, spesielt gaten Rue des Rosiers (har f.eks. Cos og mange vintage-butikker)

  Rue Etienne Marcel og Rue Tiquetonne i 9. arr. er bra shoppingater (Espace Killiwatch og Episode kan anbefales)

  Dessuten er området St. Germain veldig typisk Paris, med alle luksusbutikkene og gamle bohem-restauranter ;)

  SvarSlett
 4. Jaaa! Du må innom vintagebutikkene som heter Free Pstar: http://www.freepstar.com/

  Også må må må du dra på restaurant/klubben Sanz Sans. Det er en av de koseligste plassene jeg har vært og veldig god mat. En perle :-)

  SvarSlett
 5. Beste shoppingtipset mitt er å gå rundt i Le Marais og kose deg. Massemassemasse vintagebutikker (blant annet freepstar og vintage bar, sistnevnte har masse gammelt chanel, ysl, louis vuitton etc), i tillegg til COS, Acne, American Apparel osv. Alle hipsterbutikkene med andre ord. Det er også her alle de kule og vakre og fantastiske parisiske menneskene henger.

  I tillegg burde du besøke Come On Eline/Eileen (16 Rue des Taillandiers). 3 etasjers vintage heaven (ser liten ut fra utsiden men har stor kjeller)! Det var der jeg kjøpte den svarte frakken min blant annet. God blanding av dyrt og billig. Den ligger litt utenfor resten av shoppinghimmelen, men er et sted du absolutt burde besøke uansett, du vil ikke angre.

  Nevnte jeg forresten at jeg er grønn av misunnelse? Savner Paris !

  SvarSlett
 6. Kiliwatch! Og avenue montaigne for vindus-shopping:)

  Og jaaa, skjørt med splitt.

  xx

  SvarSlett
 7. Kjøp Wallpaper city guide: Paris :)

  SvarSlett
 8. Sjekk ut bloggen til cherryblossomgirl http://www.thecherryblossomgirl.com/paris-guide/ hvor hun har laget en super guide til Paris! Masse vintage butikker hun anbefaler, cafeer, butikker, hotell, osv. :) Gled deg super mye! Jeg var der nå i høst :D og ikke glem å gå innom h&m på Champs Elysees!! God tur!!!

  SvarSlett
 9. Kiliwatch, fantastisk vintagebutikk i Rue Tiquetonne:)

  SvarSlett
 10. Kiliwatch er ett must for shopping. For mat/utekveld: Le Cab samt L'ARC.
  For å spise lunsj med franske kjendiser; L'Avenue, tvers ovenfor Dior. Deretter en drink i baren på hotellet Plaza Athenee (som jeg forøvrig gjenkjente i siste sesong av Sex and the City, da jeg nærmest bodde på det hotellet hver kvald i mange år da min ex driver utesteder i Paris)

  SvarSlett