27. des. 2010

26.12.201039 kommentarer:

 1. Gud så pen du er! Utrolig fint antrekk :-)

  SvarSlett
 2. LOL. Hva skjer med poseringen din..............

  SvarSlett
 3. Veldig kult :) hvor har du egentlig fått tak i den shortsen? eller vet du hvor man kan få tak i slike?

  SvarSlett
 4. Nydelig sminke!
  Så litt komisk ut med shortsen..

  SvarSlett
 5. haha, det der så faen ikke ut.

  SvarSlett
 6. Håper ikke den pelskåpen er ekte pels?? Du virker som en intelligent kvinne, så det var litt trist å se deg med denne kåpen.... Og hvis dette er ekte pels kan du være så snill å forklare hvordan du kan gjøre dette med tanke på pelsdyrnæringen er dyremishandling???? Regner med du har såpass bein i nesa at du svarer for deg når du har tatt valge om å bruke og reklamere for pels.

  SvarSlett
 7. liker egentlig ikke så lang pels, men jeg likte det du hadde innom :- )

  SvarSlett
 8. det ser ut som du går på noe (dvs dop)

  SvarSlett
 9. Lekkert! Takk for inspirerende blogg og antrekk! :-)

  SvarSlett
 10. oh no, oh no, you got it all wrong. im sorry- but its true. im normally not hater but this crosses the line. scary.

  SvarSlett
 11. Bare lurer på om du kan smile. Ganske sikker på at du er mye vakrere da.

  SvarSlett
 12. Kjempe kult. Virkelig! Stå på!:-)

  SvarSlett
 13. SMIL! Ikke se så sint ut alltid. Jeg tipper at du kommer mer sjarmerende ut av det hvis du påspanderer deg et lite smil i ny og ne.

  SvarSlett
 14. disse bildene ville jeg nominert som "worst outfit"... forferdelig ukreativt kombinasjon...

  SvarSlett
 15. Mange "glupe" kommentarer her ser jeg, dæven.
  I LOVE it - du og den pelsen rocker !

  SvarSlett
 16. Dårlig kombinasjon og posering

  SvarSlett
 17. Kanskje du burde lytte til noen av disse rådene. Du trenger å bli MYYE mer sofistikert for å kunne gjøre deg gjeldende innenfor blogg verden. Du har alt men ikke IT.Veldig avslørende at du trenger utvikling i form av estetisk oppfattelse.

  SvarSlett
 18. Ja, du burde smile, du ser alt for arrogant ut, og dermed får det meg til å se på deg som en person som tror hun er bedre enn andre, og vil ikke lese videre ned i bloggen, sitter igjen med en dårlig følelse, og danner meg ett bilde av deg som ei sosse kjerring fra oslos beste vestkant.

  Nyttårs forsett: SMIL MERE

  SvarSlett
 19. Hahhahahaha, bilde nr 3 så utrolig latterlig ut! Og både antrekket og poseringene var noe av det styggeste jeg har sett på lenge. Jeg ville i tillegg revurdert sminken, så blek og masse lilla øyenskygge er ikke så veldig lekkert.

  SvarSlett
 20. HAHAHA RENE ISDRONNINGEN!!!

  Så sint

  LOL, du sier at Norge ikke kan kle seg på Oslo girls, det er DU som ikke kan det!

  SvarSlett
 21. Wtf??? who said "french"? Soory lady, we in France do NOT wear things like that...

  SvarSlett
 22. Du tenker sikkert "jaja, når man er populær så må man tåle negative kommentarer". Men kanskje de bare vil hjelpe deg. Godt folk sier ifra, for i de klærne ser du ut som en bestemor!

  SvarSlett
 23. Oi oi, her var det mange misunnelige sjeler. Tihi. Jeg syntes looken din er veldig spennende! Du mikser plagg som få jenter tør å blande. Ja, for tenk om man skulle skille seg ut! ;) Heldekkende svart er veldig delikat og pelsen, smykket og shortsen får ved siden av masse oppmerksomhet. Hvem har tatt bildene? Godt nytt år.

  SvarSlett
 24. 40 åring fra 1987.

  SvarSlett
 25. Jeg liker bloggen din godt, men jeg er enig i at akkurat dette antrekket ikke fungerer estetisk, heller ikke på en quirky/med-vilje-malplassert måte. Men jeg likte det nederste bildet! Hvorfor må alle smile på bloggbilder? - Variasjon er mer spennende!

  Det eneste som virkelig fortjener kritikk ved dette innlegget er leser-kommentaren fra Anonym som skrev at "danner meg ett bilde av deg som ei sosse kjerring fra oslos beste vestkant."
  Du navnløse "Anonym", du fortjener en like fordomsfull kommentar tilbake; danner meg ett bilde av deg som en bitter taper fra Oslos østkant, eventuelt utkant-Norge... Lykke til videre i livet med slike holdninger ;-)

  SvarSlett
 26. whatevva, jeg syns det var døkult.

  xx

  SvarSlett
 27. hvorfor lager du sånn trutemunn? :s

  SvarSlett
 28. Helt feil Anonym, Nathalie har definitivt IT, men vil av og til mer enn pengesekken rommer.
  Bra forsøk Nathalie, selv om jeg aldri har likt shorts på den måten.
  Bare overse pelskommentarene. Det er ET syn, vi andre må få ha vårt.

  SvarSlett
 29. Er det ekte pels?Har du ikke lest aviser eller sett nyheter i det siste? Liker det du har under kjempe godt da :-) Du har en bra stil.

  SvarSlett
 30. Oisann. Vanligvis syns jeg du har en kul stil, selv om det stort sett er ting jeg aldri ville tatt på meg selv syns jeg det er kult med noen som kjører på - men her har du bomma totalt. Shortsen er ikke flatterende til det antrekket, og poseringene ødelegger. Det er dumt å dømme, men hadde du smilt på bildene hadde nok antrekkene sett bedre ut! Men : alle har lov til å bomme litt inniblant. Det er kult at du tør å prøve kombinasjoner som ikke alle andre gjør, men da kanskje posere litt mer.. normalt?

  SvarSlett
 31. Å H E R R E G U D . . . . . . . . . . . .
  det der så bare helt grusomt ut

  SvarSlett
 32. Det eneste jeg virkelig ikke likte her var shortsen. Sorry, men denimshorts med pelskåpe? Det ser ut som du har vaskedag... Noen elegante bukser ville gjort antrekket mye lekrere.

  SvarSlett
 33. Burde du ikke svare leserne dine Nathalie??

  SvarSlett
 34. Jeg er enig med mange av de ovenfor her. Du kan til tider ha en spennende look, Nathalie, men noen ganger virker det som om du prøver altfor hardt med å liksom skulle skille deg ut. Jeg respekterer en personlig stil som er litt utenfor firkanten, men det virker som om du ikke helt har funnet din egen stil, det eneste du vet er at du vil være annerledes.

  Se på for eksempel Fashiontoast - Rumi Neely. Hun kler seg kjempespennende, en look som ofte er veldig utenfor firkanten, og som folk flest aldri ville turt å kopiere. Men hun bommer ALDRI. Hun ser smashing ut uansett, og har en enormt estetisk sans. Som flere over her sier, så burde du forsøke å fordype deg litt i dette.

  Dette er ment som konstruktiv kritikk, for jeg tror det ligger i deg. Å gå på utseende ditt, og kritisere deg på en stygg måte synes jeg er ufint av de over. Skjerp dere!

  SvarSlett
 35. - Smaken er som baken, den er delt!, sa alltid mamma til meg når jeg var liten. Lar det være siste ord i denne saken fra min side.. Er jo bare et dagens antrekk, som jeg for øvrig følte meg VELDIG fin i!

  SvarSlett