16. des. 2010

NOMINERT TIL ÅRETS MOTEBLOGG!Har på meg jakke fra Zara, strømpebukser fra H&M, trøye fra Anouk og brune støvler kjøpt på Birkelunden. Bildet er lånt av Elen-ista, som også er nominert til årets blogg av Vixen/Minmote. 


En liten dag for menneskeheten, men en stoor dag for nathaliehelgerud.blogspot.com! Siden jeg startet å blogge for 2 og et halvt år siden har et av målene mine vært, å bli en av de bloggerne som blir nominert til ting. Og idag fikk jeg den gledelige overraskelsen om at jeg er nominert av Vixen Magasin i samarbeid med Minmote.no, til årets moteblogg 2010. Altså tuusen millioner hjertelig takk! Det er ingenting som varmer et blogghjerte mer enn å bli nominert til årets moteblogg.. Det spiller ikke engang noen rolle om jeg vinner eller ei, det er utrolig stort for meg å i det hele tatt bli nominert.
Dere kan stemme på meg HER.

I´m nominated by Vixen Magazine and Minmote.no, as one of the semifinalist for the best fashion blog 2010. What an honour! Thank you.You can vote for me HERE.

10 kommentarer:

 1. Råkul jakke! Gratulerer med nominasjonen!

  http://annamargrete.wordpress.com

  SvarSlett
 2. Det fortjente du. Du har en utrolig søt og flott måte å vise deg på,og du har noen utrolig bra holdninger. Jeg skal stemme på deg. Fordi du står for hvem du er og viser det.Og fordi du.. ja hennes og maurits og zara og 90 talls og vintage om hverandre, du bruker masse forskjellige kombinasjoner, og så sier du, gå med det du liker og trives med, og skap din egen stil! Du er flink,og du er ydmyk, og bloggen din oser ikke av reklame. Derfor stemmer jeg på deg!

  SvarSlett
 3. Herregud, du ser helt smashing ut:)
  Gratulerer med nominasjonen! Har stemt på deg!

  SvarSlett
 4. Jeeeee, jeg syns det er så staaas det her!

  Ses snart

  xx

  SvarSlett