5. okt. 2009

TORSDAG BRAKER DET LØS: JENNY SKAVLAN FOR BIKBOK!N A T H A L I E 

4 kommentarer:

 1. Jenny skavlan er tidenes største NERD! hun tror hun er så sinnsykt fet.. men egentlig så er hun bare en ekstremt stygg, harry og ser jo faen meg ut som en and på 2 ben!

  æsj... forresten de klærne hun har designet er so last year! hadde de kommet ut forrige år så kanskje, men seriøst! alt er ute av mote. nagler, frynser og buksedresser! GI DERE!!

  SvarSlett
 2. Til anonym : Hvis du mener at Jenny er ekstermt stygg så er det lov å mene det, for det er jo tross alt en smaks sak ( men jeg mener heller da at du burde søke en opptiker..). MEN siden du mener nagler og frynser er "so last year" så kan jeg til din informajon og ut i fra fakta fortelle deg at det ikke stemmer.Nagler er å se i maaaange f/w kolleksjoner i år. Frynser og militær inspirerte jakker er til og med stort til vår og sommer neste år også, bare ta en titt på bla Acne og Balmain s/s 2010.
  Nå høres det ut som jeg er Jennys beste vennine eller en kjempe fan på 14 år som skal stelle meg i kø på bikbok, men der jeg altå ikke. Blir bare provosert når noen slenger dritt som i tillegg ikke er sant og kaller seg selv anonym.

  Hilsen Sol

  SvarSlett
 3. YES! Endelig litt reaksjoner, det liker vi;) Alle har rett til å mene hva de vil! Jeg kan forstå at en jente som er blitt så kjent og populær skaper avsmak hos noen, sånn er det bare, og blir det bare.. Men å kalle Jenny stygg blir litt tullete, dessuten vil jeg ikke si at utseende har så mye å si i denne sammenhengen uansett. Hva Jenny har klart å prestere og all tid og slit hun har brukt på denne kolleksjonen, og hva det har blitt ut av det, er vanvittig imponerende. Det var ren hysteri på BikBok igår og det var minst 200 meter kø utenfor lenge før dørene åpnet. Jeg syns at man istedetfor å være så kritisk skal gå inn i seg selv og tenke hvor stolt og glad, du hadde blitt om du hadde klart å fått til noe så stort som Jenny har gjort, i en alder av 22 år. Klærne skriker Jenny sin stil, og alt er tegnet og sydd av Jenny-før det ble sendt til produksjon selvfølgelig. Trend eller ikke trend, klart er det kommerst, men det viktigste her er at dette er en ung dame som faktisk har fått til noe stort. Vær såpass voksen og medmenneskelig og ikke kritiser en person som ikke fortjener å bli kritisert for det hun har klart å prestere!

  SvarSlett
 4. Helt ærlig, Jenny Skavlan kan vel absolutt ikke karakteriseres som en typisk "skjønnhet"!? Hun er da en helt vanlig tynn jente uten det lille ekstra om man spør meg... Vil si jenta har pene øyne, men resten er vel strengt talt lite sjarmerende...Tynn, fri for pupper, mindre pent smil og ellers veldig lite proporsjonert ansikt.. Og hva har hun egentlig prestert??
  Hun ble da først kjent i denne Grandiosa reklamen, og eneste grunnen for at hun har "kommet" seg videre er vel for den mer kjente onkelen hennes.. Hurra!!???

  SvarSlett