16. mar. 2009

MIU MIU a/w 2009
Hadde store forventninger til Miu Miu sin høstkolleksjon, og ble så skuffet når jeg gikk igjennom den! Men så var det allikevel noe som fikk meg til å se litt nærmere på den. For jeg virkelig elsker siluetten! Med mye hud, transparante stoffer og høyt liv. Det er så 90 talls nå at jeg ikke helt vet hvor jeg skal gjøre av meg engang.. Og jeg elsker det!

2 kommentarer:

 1. oh, I agree. ble superskuffet over miu miu! men i motsetning til deg, tror jeg ikke at jeg likte noe av det en gang. kanskje det bare må fordøye en liten stund først..

  må forresten spørre, du som er så fashion-forward, og eier en miu miu-veske selv;) hvordan uttaler du miu miu? har hørt så mange ulike varianter som alle påstår å være riktige, så nå er jeg CONFUSED!

  RARE

  SvarSlett
 2. hehe.. jeg utaler det som man skriver det jeg! hva med deg?

  miu miu var skuffende, og veldig lite miu miu.. Men jeg har en følelse av at tidene vil forandre seg veldig nå og at motebildet er i stor forvandling for tiden! vært mye lange overdeler og skinny underdeler og nå vil alt forande seg! hva tror du/dere?
  Deb kvinnelige siluetten blir mer satt fokus på nå, man skal vise mer kropp, Dette syns jeg Miu Miiu klarer å definere på en bra måte med denne kolleksjonen..

  SvarSlett