4. mar. 2009

I JUST DIED AND CAME TO SHOE-HEAVEN!Altså nå overdriver jeg kanskje en smule, men når jeg så disse skoene idag, var det akkurat det jeg tenkte. Er det virkelig mulig at et par sko kan gi deg slik en glede? Jeg vet ikke helt om det var fargen eller hælen eller hva det var, men jeg hadde virkelig problemer med å gå fra de! Tenk deg disse til denim i sommer. Den slitte denimtightsen, shortsen eller skjørtet. Tror faktisk disse skoene kunne gjort alle mine antrekk så mye bedre. Så med andre ord dere, ikke gå ut og kjøp alle skoene i 38/39 nå da. Spar ett par til meg også;) De bli første prioritet når jeg får lønn den tiende! (Skoene er selvfølgelig fra Zara, "where else?" hehe..)

7 kommentarer:

 1. Holy MOLy de var nyy d e l i g eee !! hva kosta de? zara er dritgo på sko!

  SvarSlett
 2. Kun 799 norske kroner og de er dine;) Men som sagt, best du ikke er str 39! hehe

  SvarSlett
 3. O MY GOD! Rålekkre!!! Jeg har lenge siklet på et par fra Colin Stuart, som du blant annet kan bestille på victorias secret. Men har liksom aldri somlet meg til å få bestillt de, og det er jeg overlykkelig for nå! Fordi disse var jo bare enda lekkrere!!! Gjett om jeg skal løpe å kjøpe, spar et par i 36 til meg da:)Her er de fra Colin Stuart: http://www2.victoriassecret.com/commerce/onlineProductDisplay.vs?namespace=productDisplay&origin=onlineProductDisplay.jsp&event=display&prnbr=CK-237111&page=1&cgname=OSSHUPCTZZZ hva syntes du?

  SvarSlett
 4. oj, ja de var ganske like ja.. Men fargen på Zaraskoene er en smule mer spesiell syns jeg, dessuten ser det ut som de har litt for kort hel for min smak, minimum 10 cm her i gården! Siden du har str 36, skal du få lov til å kjøpe de på Zara;)

  SvarSlett
 5. jeg er heldigvis en 37 ;) syns fargen var d fresheste med hele skoen. så samme skoen i polyvore her om dagen. tror jeg har d på bloggen min et ellerannetsted. løøv u´re blogg :) er her fast

  SvarSlett
 6. Du får også lov til å kjøpe de;) hehe

  SvarSlett