5. mar. 2009

Hva skjer med høst 2009?


Jeg er verdens største fan av www.style.com, og pleier å være ram på å vise opp de siste kolleksjonene og tolke de jeg liker og vise opp her! Men denne sesongen har hverken Paris eller Milano bergtatt meg noe særlig med sine kolleksjoner.. Kan selvfølgelig ha noe med å gjøre at jeg er dritt lei sort og vil løpe naken i gresset kun ikledd skyhøye pumps som skiller seg ut.. Uansett, kan dere ikke gi meg noen synspunkter på hvilke kolleksjoner dere eventuelt har falt for høsten 2009?(Alexander Wang er ikke lov å nevne, elementene fra den kolleksjonen kommer til å prege min sommer med blant de avklipte, sorte lakktightsene med mer..) Nå er det faktisk jeg som trenger å vite litt fra dere! Bildet over er forresten fra Fendi sin høstvisning, digger helhetsuttrykket med håret, makeupen og pelsvesten, men disse poselignende sakene, er det dette vi skal higre etter høst 2009?

6 kommentarer:

 1. Jeg må desverre si meg enig. Riktignok foretrekker jeg som oftest s/s kolleksjonene, men det pleier alltid å være masse inspirasjon og must haves-plagg. Ikke noe særlig wow-faktor denne sesongen, men allikevel flere kolleksjoner jeg mer enn liker.. Missoni, Salvatore Ferragamo, Emilio Pucci, Phillip Lim, Ralph Lauren.. Schizofren much? Har høye forhåpninger til Paris (alltid hødepunktet). Miu Miu pre-fall virker lovende og Celine kan jo ikke bli annet enn spennende med Phoebe Philo i tøylene.

  Synes forresten du har en super blogg. Keep up the good work!

  SvarSlett
 2. Pucci av peter dundas er flott

  SvarSlett
 3. Hei Nathalie
  Høst 09 kolleksjoner er tydelig preget av finanskrisen. Etter å ha sett mange av kolleksjonene satt jeg ofte igjen med en følelse: ”SETT DET FØR”! Minimalistene tipper nesten over på det kjedelige og de som tidligere har vist oss at ”less er ikke alltid more” har spart på kruttet. Enig med deg at vi ser mye sort, men kan hende at vi kommer i ”black mood” etter den fargerike sommeren som vi nå har i møte. Ting som fanget min oppmerksomhet av F/W 2009 er blant annet vår egen Peter Dundas for pucci, han har bestått med glans. Isabel Marant har overrasket meg et par sesonger nå, ME LIKE! Lanvin viser at hvis man først skal kjøre det ”safet” denne sesongen så gjør det med stil! Legg merke til acsessoaries. Sist men ikke minst Etro. Etter å ha jobbet på Garbo i litt over 2 år har jeg forelsket meg i dette merket, og må si at jeg smilte fra øre til øre etter å ha sett denne kolleksjonen også.
  Hilsen Sol

  SvarSlett
 4. D&G overrasket stort. Definitivt verdt å sjekke ut. Tenk opera, kongelig, rokokko. Kanskje høstens beste kolleksjon.

  Isabel Marant, som nevnt, har høstens diggeste over-knee boots.

  Ann D er svart (as always). Noen kule outfits, noe not-hot.

  Rare

  SvarSlett
 5. Å.. Så gøy med ordentlig feed back! Jeg har nettopp gått igjennom de kolleksjonene dere nevnte over, og når man får andres synspunkter på ting, lar man seg inspirere på en helt annen måte.. Ganske litt teit, men sant;) Takk for at dere kommenterer, håper flere vil fortsette med det!

  SvarSlett
 6. Vil også anbefale å ta en titt på Stella. De har noen überkule skinntights, du som har en liten ting for tights?:) Se bilde nr. 9 og 10 på style.com. Antrekk nr. 10 er forresten noe å sikle etter..

  Rare

  SvarSlett