8. mar. 2009

BALMAIN a/w 2009

Det er nok ingen tilfeldighet at Christophe Decarnin bruker mange av de samme elementene han hadde i sin s/s kolleksjon også denne gangen. Balmain har definitivt vært den mest omtalte kolleksjonen vinteren 2008 og vil nok fortsette med det.. Det kroppsnære, rocka og vampete med lakk , nagler og assymetriske overdeler følger oss også neste sesong.

Det er helt klart at en av nøkkelelementene i denne kolleksjonen var de spisse skuldrene. Hot hot sommeren 2009 har også skuldre i fokus, så det er bare å kjøpe skulderputer folkens!
Høye skjørt og bluser med rosetter. Det hotte fra denne vinteren følger også neste sesong! Har det seg kanskje slik at finanskrisen gjør at designere viser opp nye måter å bruke det vi allerede har i skapet?


Revner du grungebuksene du kjøpte denne sesongen er du helt anno Balmain a/w 2009. Hot tips til sommeren også dette her!?
Jeg er ikke lei striper ennå, og det er heldigvis ikke Christophe Decarnin heller;)

Im so loving it!
Denne fargen har jeg helt forelsket meg i! Jeg skal så ha kjoler, neglelakk, håraccesoirer og sko i denne fargen.. Dog kanskje finest for oss norbaggar å bruke i sommer?

Paljettjakken fortsetter og de trange buksene fortsetter. Å, som jeg fikk lyst på en lys paljettjakke til sommeren! Første kolleksjonen etter Alexander Wang som virkeli har inspirert meg masse. Myldrer av ideer oppi hodet mitt nå, deilig deilig!
www.style.com

3 kommentarer: