30. mar. 2009

HELGENS FOTOALBUM

Helgen startet med Steen & Strøm Awards. Jeg og Camilla, som jeg jobber sammen med, hadde  frivillig sagt ja til å være med på et moteshow som skulle vises for alle ansatte på Steen & Strøm(det vil da si at det var alle kollegaene våre ja..). Men etter 2-3 champagneglass kom zoolander blikket på plass og vi hadde det kjempe gøy! Neida. Men det var super gøy.Kan jeg gjøre flere ganger!

Ble sminket helt naturlig med stramt hår bakover, ble så skuffet! Hadde håpet på en dramatisk look med masse sminke..
Butikksjef på Hugo Boss Dame, Katarina og Camilla. De er superhappy. Med grunn! Vi vant i kategorien for årets beste butikk. Det feiret vi med altfor mye champagne..
Kveldens look: Joker strømpebukser fra Lindex og skjørt og topp fra H&M. 
Fredag ble det Barbeint, etter den tåpeligste melding jeg har fått i hele mitt liv gadd jeg hvertfall ikke sitte inne! Møtte blandt annet på Julie.
Noe som inspirerte meg veldig med Julie når hun røyket, så jeg måtte selvfølgelig ta et bilde!
Eller to..
Fredagens kuleste sko. Fra Acne.
Fredagens partydop, Champagne!
Digger Christian August sitt nye varemerke. Silkebånd på armene. Kopier, kopier gutter!
På lørdag var jeg på super koselig middag hos disse to søte menneskene. Spiste super god wok og snakket business og masse tull!
Stillinger, holdninger, you name it. Jeg blir inspirert. Det første jeg oppdager hos en person er holdningen deres, og den husker jeg for alltid!
Lørdagens look: Indianer møter highwasted nittitall. Litt usikker på om jeg syns det funket.
Håper dere også hadde en strålende helg;) Jeg skal holde meg unna byen for en stund nå. Finne meningen med livet. Bli lykkelig. Bla bla bla. Men seriøst. Jeg skal hvertfall prøve! 

6 kommentarer:

 1. Pannebåndet du har laget er helt utrolig kult. Ser ikke hjemmelaget ut i det hele tatt. Vedlig imponerende. Hvor fikk du tak i sommerfuglene? Og, en ting til, hvor har du kjøpt sommerfugl t-skjorten?

  SvarSlett
 2. Søte deg..
  Lag et til meg og a?pliiiiiis?
  Det ble jo såå bra! Må møtes snart forresten..Jeg jobber både lørdager og søndager frem til åpningen, så vi kommer ikke til å møtes så mye ute på byen hvertfall. En kaffetår kanskje? Jeg kan hjelpe deg med å finne meningen med livet
  - være snill mot vennene sine;)

  SvarSlett
 3. Så fin og inspirerende blogg du har.

  SvarSlett
 4. hva var den teite meldingen? slutt med kjæresten?

  SvarSlett
 5. me looove!!! Sånt vil jeg også ha. Kanskje du skal lage og selge??

  SvarSlett
 6. Så gøy at dere likte pannebåndet! Er det noen som er interessert i et, send mail til nathaliehelgerud@yahoo.no Prisen er 200 kr pr stk og du kan selv bestemme farger!

  Pannebåndet er laget av fjær som jeg har satt sammen til små sommerfugler..

  Apropos sommerfugler så er t-skjorten min fra Velour!

  Og Eva: Vil gjerne møte deg på en kaffetår, blir ikke ut på meg på en stund heller (skal sitte hjemme og lage sommerfugl pannebånd..).

  Den teite mld er altfor privat til å legges ut her desverre.. Men jeg skulle gjerne ha gjort det! For øyeblikket er jeg singel ja, men jeg hadde verdens flotteste kjæreste så det er ikke han som har sendt teit mld!

  Nå skal jeg avgårde i middag, enn så lenge..

  SvarSlett