7. apr. 2009

JEG MÅ TIL TOPSHOP ASAP!

Siden første gang jeg så YSL sin sommerkampanje med Claudia Schiffer har jeg vært totalt forelsket i de super hotte rutenett"heelsene". Så nå at Elin Kling har kjøpt seg et par sko fra Top Shop som er prikklike de fra YSL. OG DE MÅ JEG BARE HA! Må bare finne en bulletproof plan på hvordan jeg skal få smuglet de fra Top Shop og inn i landet..
YSL-skoene i nærmere innsyn.
YSL look-alikene fra Top Shop. Bilde lånt av www.kanal5.se/stylebykling.

3 kommentarer:

 1. Oooh, de var rå!
  Hva med å få noen du kjenner som bor i England til å hjelpe deg ut da? Jeg sendte pakken min fra burton til ei jente i london, og nå skal hun sende pakken videre til meg hit, mot at jeg betaler frakt såklart! Du kan jo spørre henne, hun er veldig behjelpelig:) http://charlottebeal.ipublish.no

  Lykke til ihvertfall!:)

  SvarSlett
 2. Hehe.. Har noen venninner som bor i Køben, kanskje en av de vil være behjelpelige? Takk for tipset og lykke til med din smugling;)

  SvarSlett
 3. De er så utrolig lekre!! Jeg så ELin hadde blogget om de og hadde så lyst å bare reise til Stockholm med en gang og kapre et par. At topshop ikke finnes i Norge er rett og slett idiotisk. Syntes faktisk at de fra topshop er finere en de fra YSL :)

  SvarSlett