19. nov. 2010

LANVIN H&M COUTURE SHOW I NEW YORK




Igår kveld på The Pierre Hotel i New York City møtte stjerner som Sofia Coppola, Andie MacDowell, Pixie Geldof og Anna Dello Russo opp for å feire samarbeidet mellom Lanvin for H&M. Gjestene fkk nyte et moteshow med eklusive haute couture kreasjoner som er spesiallaget med utgangspunkt i Lanvin for H&M kolleksjonen. Haute Couture plaggene skal bli solgt på auksjon og alle pengene går til UNICEF som en del av H&M sitt prosjekt, "All for Children". 

7 kommentarer:

  1. Herlig, Elbaz ser ut som en tegneserie figur.
    Det hele veldig "Lanvinish", men sorry to say så synes det at materialene er i en annen priskategori. Tror dessverre ikke man får se det norske folk style disse delene slik de fortjener.

    SvarSlett
  2. Jeg vil ha kjolen de har laget av klesposen.

    Anonym: det er Lanvin for H&M til en brøkdel av prisen, hva trodde du de skulle gjøre? Forøvrig etter å ha sett på og prøvd kjolene, vil jeg si at kvaliteten på materialene er veldig gode.

    SvarSlett
  3. Fab! Gjør som Joe Zee sa på H&M Fashion Video og bruk de til sengs ;) Lekkert.
    Kolleksjonen er kanskje ikke helt tilpasset norske forhold, men hva gjør vel det? Den er laget for jenter som fyker fra en taxi og inn i varmen av blitzlysene. Eller kjører på med faux-pels kåpen og joggedress når hun sniker seg ut på søndag for å kjøpe en kaffe. Work it girls ! Vennlig Hilsen Rune Nilssen @ mytrend.blogspot.com

    SvarSlett
  4. Strømpene i dette showet er fra Wolford!! De er fantastiske til Lanvin for H&M kolleksjonen <3 Utrolig kult show..

    SvarSlett
  5. Og hvorfor tror du det er til brøkdelen av prisen??????

    SvarSlett