28. nov. 2010

OH THAT DRESSDa jeg var i London for å se den internasjonale undertøyskonkurransen til Triumph, var jeg så heldig å få låne en kjole fra Muuba. Og når jeg nå ser tilbake på dise bildene, får det meg virkelig til å savne den! Jeg tror den finnes hos Eva på Eger, kanskje man skal slå til? 


When I see this pictures it really makes me miss the dress from Muuba that I borrowed for the Triumph  Competition in London. Maybe I should go on and buy it?

14 kommentarer:

 1. Hvorfor legger du ikke litt mer penger i vesker og sko,så du ikke ødelegger en så kul kjole? Og jeg vet at alle ikke har penger til å kjøpe det de skulle ønske seg,men istdet for å kjøpe Din sko og Gina trash 4-5 ganger i året så kan du invistert i noe med kvalitet f.eks 2ganger i året!

  SvarSlett
 2. Jeg kjøper det jeg syns er fint, uavhengig av pris og merke! Men jeg liker å handle litt billigere ting sånn at jeg får kjøpt mer;)

  SvarSlett
 3. DA jeg var i London. ikke NÅR... (norsk) ;)

  SvarSlett
 4. Kjolen er utrolig flott på deg!

  SvarSlett
 5. sykt spesiell & kul kjole!;)

  SvarSlett
 6. slå til! Fantastisk fin detalj i ryggen:) og du så utrolig flott ut i den.

  SvarSlett
 7. vet du ca pris på kjolen?

  SvarSlett
 8. Nei, men jeg tipper rundt 2000!

  SvarSlett
 9. du er vakker! men jeg lurer veldig på hvor smykket er fra?

  SvarSlett
 10. Tycker du ska springa till Eva och shoppa klänning, supersnygg på dig!! Har själv en skinnklänning och älskar den!!

  SvarSlett
 11. Jeg la merke til kjolen første gang du viste den fra London. Du kler den kjempegodt. Ikke mange som kan bære den like selvfølgelig. Om budsjettet ditt tillater det hadde jeg vurdert en tur til Eger..

  SvarSlett
 12. Å kjøpe den vil rett og slett være en fornuftig (og rålekker) investering.

  SvarSlett
 13. Var innom Eva idag, de har ikke tatt in Muuba.. Så får høre med Holzweiler, om hvor jeg kan få tak på den! Dere får gjerne hjelpe meg med å lete etter den;)

  SvarSlett