2. nov. 2010

LANVIN FOR H&MAltså, herrejesus så mye fint! Dere bør virkelig glede dere til Lanvin for H&M-kolleksjonen kommer ut i butikk den 23 november. Jeg syns dette er den beste gjestekolleksjonen de noensinne har hatt, både når det gjelder kvalitet men ikke minst designen. Designerens arbeid er vanligvis skreddersydd for en svært liten gruppe, men med kolleksjonen for H&M handlet det om å overføre drømmen om luksus til massene. Noe dere likte?


The Lanvin for H&M collection.

14 kommentarer:

 1. I reallly love the sunnies, the lipsticks and the one shoulder dress!:)

  Stop by sometime!

  XX T

  SvarSlett
 2. Can`t wait! You are amazin. pretty and a cool style. What is your advise for å beginner?

  SvarSlett
 3. Elsker kolleksjonen! Vet ikke hvordan jeg skal velge hva jeg skal kjøpe.. =)

  SvarSlett
 4. Likte alt jeg! Absolutt hver eneste ting i kolleksjonen. Kommer til å bli helt umulig å plukke ut hva jeg skal kjøpe fra kolleksjonen! Er bare å begynne å spare, hehe..

  SvarSlett
 5. Jeg lurte på hvor du fikk tak i den kleshengergreia.. har lett etter slik overalt !!

  SvarSlett
 6. Ååå, jeg gleder meg jeg også! Men vet ikke om jeg har råd til å kjøpe noe som helst;)

  hm-fashion: Thank you! My advise would be to blog a lot, take good pictures, use your creativity and try to make a personal connection with your readers. Make people wanna read your blog!!!

  Til Marion Isabella: Er det klesstativet mitt du sikter etter? Jeg har hvertfall kjøpt mitt på IKEA..

  SvarSlett
 7. Forguder leopardskoene, den røde leppestiften, og den plommefargede også! Og et par av kjolene, samt kåpen på bilde nummer 3 <3
  Jeg er en hektisk småbarnsmamma i str 44/46, og selvom jeg hadde hatt tid til å stå i kø så hadde jeg neppe klart å skvise meg inn i noen av plaggene. Men man blir jo veldig inspirert av god design, og finner sin egen stil uansett størrelse og livssituasjon :o)
  Stå på Nathalie! Og husk: Tro ikke at du er noe. Vær det!

  SvarSlett
 8. spennende kolleksjon:) gleder meg!! Generen din er NYDELIG!

  SvarSlett
 9. Det viktigste er å finne sin egen stil og trives med den og den du er;) Uansett størrelse, så er alltid et par sko perfekte å ha! Om ikke du kommer til å bruke leopardskoene, er de super fine som dekorasjon på soverommet!! Og leppestiftene tror jeg det kommer til å bli mange av, stikk innom butikken litt senere så vil du nok finne de der fremdeles;)
  Takk for fine ord.. "Tro ikke at du er noe, men vær det!" Det er veldig sant, jeg kommer til å ha det i bakhodet. Takk.

  Nathalie.

  SvarSlett
 10. har lyst på alt sammen for første gang noen sinne!!!! hvilken butikk har det beste utvalget? ikke alle H&M tar inn alt......tuuusen takk for alt det fine du deler med oss her,du er suuuuper!!!!! :-)))))

  SvarSlett
 11. Trodde du nettopp sa du var lei samarbeidene mellom H&M og designere jeg? ;)

  SvarSlett
 12. Bor du i Oslo, så gå til H&M butikken ved siden av Oslo City! Der får de alltid inn alle kolleksjonene, men folk glemmer å gå dit siden den er litt tilsidesatt i forhold til Karl Johan, Oslo City eller Bogstadveien.. Ellers er det en butikk nederst i Karl Johan, kanskje de får inn kolleksjonen de også;)

  Cupcakes og champagne: Er det ikke lov til å ombestemme seg;) Visste ikke at denne kolleksjonen skulle være så bra;)

  SvarSlett