10. nov. 2010

TOPSHOP DROPPER NORGE!!!


Top Shop hadde planer om  å komme til Norge i jaunar, og skulle åpne en megastor flagstore i Karl Johans gate. Varner Gruppen som skulle ha franchise på merket i Norge, har nå måttet trekke seg fra hele prosjektet fordi en bergensk kjøpmann idag har agenturet på Topshop, som han selger til visse butikker i Oslo, Stavanger og Bergen. Det var da som bare satans og da.. Jeg som hadde gledet meg:( Hva synes dere om at TopShop ikke kommer til Norge allikevel?


Jeg misforstod en ting tidligere, bergenseren har ikke agentur på Topshop men et merke som heter Topshop i Norge. Så det gir han rettighetene til navnet i Norge! 

TopShop has canceled opening stores in Norway.

17 kommentarer:

 1. å nei..det er jo helt forferdelig. jeg hadde gledet meg så enormt..men er det sagt for alltid? Det må jo komme eventually!

  SvarSlett
 2. helt talentløst at en inder fra bergen skal kunne stoppe dette. molbo-norge. typisk altså! jeg skal iallefall ikke kjøpe noen av klærne hans. dust ass.

  xx T

  SvarSlett
 3. Neeei!!! Jeg har gledet meg til det såå lenge =( faen ta han som stoppet det.

  SvarSlett
 4. JÆVLA IDIOT!!!!!!!!! INgen må kjøpe klærne hans, slik at han går konkurs den dritten

  SvarSlett
 5. Hei Hei :) Nå er gatemote bildene ute :) Femelle.no under gatemote, du er også på forsiden :)

  SvarSlett
 6. Merkelig at ikke admin. i Topshop UK har klart å styre rundt problemet. De hadde jo sikret seg enorrrrme lokaler på Karl Johan. Høres merkelig ut. Kanskje det er andre ting som har influert også.

  SvarSlett
 7. Synes det er helt greit at Topshop dropper Norge. Ikke kult om alle jenter i Oslo skulle vandret rundt i de samme klærne.. Dessuten er Topshop i Stockholm & Køben utrolig dårlige, ville sikkert blitt likt her. Drar heller til fantastiske Topshop Oxford Circus en sjelden gang og kjøper noe kult som få har her hjemme!

  SvarSlett
 8. Syns det er helt greit jeg! elsker å reise til utlandet å kjøpe ting som ikke HELE oslo går rundt med.. Før zara kom til norge gjorde jeg alltid storinnkjøpene mine der i utlandet.. Nå orker jeg knapt tanken av å kjøpe noe på zara , når hele oslos befolkning trasker rundt i klærne der ifra!

  SvarSlett
 9. jeg bor i bergen, og skulle gjerne likt å få med meg en gjeng, slik at vi kunne demonstret mot den tullingen av en kjøpmann! herregud, kan han ikke bare selle rettigheten på navnet, da tjener han sikkert mer en han tjener på klærene sine ;P

  SvarSlett
 10. Han bergenseren har ikke agentur på Topshop-Topshop, men han har et klesmerke som bruker navnet Topshop allerede... hvis du skjønte. Så det er ikke, og blir ikke, mulig å få tak i topshop-klær i Norge, hverken i Bergen, Oslo eller Drammen. Nettbutikken da, men det er bare inntil videre. Han prøver å stoppe den også...

  SvarSlett
 11. Jeg synes han karen fra Bergen virker kverrulant og utrivelig... MEN jeg er egentlig veldig glad for at ikke topshop kommer til norge!!! Vi ser like nok ut som det er, synes ikke vi trenger flere high-street butikker.

  SvarSlett
 12. neeeeeeeeeeei ! :o karl johan kunne faktisk trenge det ..

  SvarSlett
 13. En stor skuffelse! Hadde gledet meg lenge! :/

  SvarSlett
 14. neiii, f..it!!!!

  SvarSlett