28. jun. 2010

JØRGEN OG FESTIVALTIPS


Altså jeg må da ha verdens nydeligste hund? Måtte bare vise opp bildet av han.. Er hjemme hos mor og far nå for å hente sovepose og andre ting man trenger for å overleve på festival. Har aldri vært teltboer før, så dette kan bli en ny opplevelse. Om dere har noen gode tips om hva man bør ha med seg, men som man kanskje tilfeldigvis ikke tenker over at man bør ha med, ja da er det bare å kommentere under her.. Please?? Verdens dårligste pakker!

9 kommentarer:

 1. Heisann,
  Pute,ibux,paracet.imodiu,.intimservietter,sokker,undertøy,singletter,bikini,jeanshorts,regnjakke,støvler,tykk genser,tights,tannkrem/tannbørste,børste,kamera...solbriller,øl og godt humør..Det var vel alt?:)God tur hilsen Roskilde vanker fra ss:)

  SvarSlett
 2. hahaha;) Takk for bra huskelapp!!!! Den skal lett følges til punkt og prikke.

  SvarSlett
 3. søt hund :)

  intimservietter, deo og parfyme er must førdi dusjing er oftest utelukket. Å masse tuggis o cola :)Regneklær er oftest pluss!

  SvarSlett
 4. Gaffa-teip er et MUST! IKKE dra uten!

  Mvh Mats

  SvarSlett
 5. Gaffateip? Hahaha, har faktisk noe liggende, putter det oppi bagen min nå;)

  SvarSlett
 6. Veeeldig søt. Og Acne kjolen er fab :)

  SvarSlett
 7. haha! Hørt ordtaket; "Det som ikke kan fikses med gaffateip, KAN ikke fikses" ? ;) ... hahaha God tur!

  SvarSlett
 8. Jeg har gått gjennom en del sider på bloggen din nå, den er helt utrolig :- ) elsker den, liker stilen din, at den er litt uvanlig :) post GJERNE outfitbilder og litt nye trender du liker hvis du har tid :)

  Pernille
  www.gorgeousmess.blogg.no

  SvarSlett
 9. Hahaha, sååå søt hund!!

  SvarSlett