11. jun. 2010

Fredagskos


Endelig har jeg begynt å trives i leiligheten min. Det er første gang jeg bor helt for meg selv, har bodd med venninner tidligere. Og det å være alene så mye har både vært lærerikt, men litt trist til tider. Men nå som jeg har brukt mer ressurser på å gjøre det koselig rundt meg, og innse at det er viktig å ha det ryddig rundt seg og at det faktisk lønner seg å vaske opp flere ganger hver dag, ja så trives jeg faktisk ganske godt i denne lille, søte leiligheten jeg har fått meg.

Så idag har jeg tilbragt dagen her hjemme, med regnvær utenfor, er det herlig å bare sitte inne med tente lys, motemagasiner og sitte og male og kose seg! Har faktisk brukt utrolige 3 timer på å male et bilde, og jeg ble faktisk ganske så fornøyd. Nå som jeg er så og si arbeidsledig, hardt å skulle satse 100 % på å være freelance, har jeg funnet ut at den eneste måten jeg kommer til å overleve på, er å utforske mine kreative sider. Så nå skal jeg begynne å male mer, gå på museumer, leie bøker om kunst og motehistorie og så skal jeg gjøre noe jeg burde ha gjort for lenge siden, børste støv av symaskinen og begynne å sy!

Skal gjøre meg klar for å gå ut å spise middag her nå, Joy får besøk av noen venner fra Dubai og de lurte på om ikke vi ville ta de med ut på middag og vise de Oslo. Hvem sier vel ikke nei takk til en herlig middag på Lofoten fiskerestaurant? Og jeg har planer om å se super fab ut, med tanke på at jeg har gått rundt i jobbebukse og raggsokker i hele dag. Tenker skikkelig stæsja Sex in the city ish, og la meg inspirere fra film nr 2. De var jo i Dubai. Sees når vi sees.

N A T H A L I E .

4 kommentarer:

 1. Kan med sikkerhet si at du så fab ut!
  Håper dere koste dere ute og viste Les Parisiennes rundt i Oslo's våte gater.

  Stor klem fra beunder-som-dukker-opp-i-taxikø-Henriette

  SvarSlett
 2. ahh.. den evige kampen "bo alene eller ikke". that`s a bitch, men for å være ærlig, hvor deilig er det ikke å komme hjem og kunne være helt alene når man først føler for det? og oslo er en bitteliten by - er man ensom er det alltid noen å ringe! :)

  jeg synes forresten du er modig som satser 100% på freelance! virkelig, det er kjempekult at du gjør det!

  vi sees når vi sees. hils eva. ;)

  SvarSlett
 3. Hi Nathalie,how are you?still in a cast?

  SvarSlett
 4. Bo alene kan være skummelt i begynnelsen, men som du ser, når man er alene, kommer de beste idene! Er sanger selv og vet att det beste settet att skrive sanger er når du er hjemme i litt tankene dine alene. Så det kommer til å gå så fint for deg!
  Hilsen Ulla

  SvarSlett