24. jun. 2010

DAGENS FESTIVALTIPS: RUMPETASKE


Fra Gina Tricot, 179,-

Drar til Hovefestivalen på tirsdag, og rumpetaske er jo bare perfekt å bruke istedet for veske når man er på festival. Vesker blir alltid så vanskelig å måtte forholde seg til når man skal hoppe og sprette og løpe rundt, som jeg seff kommer til å gjøre mye av. Så denne rumpetasken fra Gina Tricot som kostet hele 179 kr blir perfekt til olashortsen og festivalmorro.

4 kommentarer:

 1. Hehehe, jeg laget et innlegg om blandt annet denne rompetaska for noen dager siden :) Perfekt til festival! Vi blir vel til å matche på Hovefestivalen vi da :P

  SvarSlett
 2. Jeg klarte ikke å bestemme meg for om jeg skulle kjøpe den i brun eller svart, så jeg kjøpte begge:) SUPERNICE til festivalbruk ja...

  SvarSlett
 3. Haha;) Ida, jeg skal lett rive i en øl med deg på Hove!!! Og det er best du tar på deg taska de;) Fin blogg du hadde forresten, legger den til på favoritter med en gang..

  Fashionberry: Du er allerede på favoritter, men om du skal til Hove kan vi jo ha bloggdate med rumpetaskene alle tre;) Så den først her i Porsgrunn idag jeg, tenkte det var slik en forglemt skatt som ingen hadde lagt merke til, men der tok jeg jaaggu feil.. :)

  SvarSlett
 4. Elsker rumpetasker, de er så praktiske. Jeg kjøpte en i fjor fra TopShop, digger den. Skulle gjerne hatt fler ;)

  SvarSlett