9. jun. 2010

CRAVINGS: COLOURED HAIR

Var dere som meg, ivrige med kreppapiret på ungdomsskolen og farget håret i alle regnbuens farger? Jeg fikk lyst til å gjøre det igjen jeg og farge håret mitt med rødt kreppapir. Og få stilen som modellene hos Prounza Schouler sin sommervisning. Hva syns dere om min nye forutsette tendens? Kanskje det er kreppapir og rosa hår vi craver etter til høsten og i sommer?


7 kommentarer:

 1. Har faktisk aldri hørt om å farge håret med kreppapapir, men gjett hva jeg nå skal kjøpe i morgen? Pink hair, here I come!

  SvarSlett
 2. Det funker kjempe bra! Du fukter kreppapiret slik at det blir vått, også drar du det i håret.. Bør nok bruke en mørk rosa eller lilla for å få det lilla eller rosa da.. Rødt blir rødt/oransje aktig..

  SvarSlett
 3. Gode barndomsminner. Tror kanskje det kan bli en hit på festival i sommer. Og fordel nr 1: det er ikke permanent. Gleder meg.

  SvarSlett
 4. Vet du hvor lenge fargen sånn ca. sitter i håret? Skal nemlig i konfirmasjon i helgen og det passer nok ikke så godt med bunad og rosa hår... :)

  SvarSlett
 5. jeg husker at vi kjøpte tusjer som gikk ut i vask og tegnet på håret. tykke tusjer på bokhandelen. funker veldig bra

  SvarSlett
 6. Det sitter litt lenge i håret! Jeg husker jeg gikk på den smellen og kom med rosa hår i dåp, da jeg var rundt 15. Så vent til etter helgen kanskje;)

  Line! Bra tips det og;)

  SvarSlett
 7. hvor mye koster krepp-papir ca?

  SvarSlett