21. jul. 2010

VIVE LA BARCELONA

Det har blitt lite blogging her i Barcelona, men jeg har rett og slett hatt det så gøy at jeg ikke har hatt tid til å sette meg ned og skrive innlegg. Men jeg antar at dere har en "busy" sommer dere også, så dere er vel ikke her inne og sjekker så mye uansett! Nå har jeg ihvertfall kommet meg bort fra Barcelona og befinner meg i Tossa de Mar, en liten kystby som ligger en time nord for Barcelona. Har lett hele byen rundt etter et trådløst nettverk, og endelig fant jeg ett gitt. Så nå sitter jeg her med en clara(øl med sitronbrus) og tenkte jeg måtte skrive noen ord da. Får bli litt strandbilder denne gangen, så kommer jeg sterkere tilbake med litt andre godsaker imorgen..

Siste dagen på stranden i Barcelona, veldig vemodig. Savner tilbake allerede! Her har jeg på meg ny topp fra American Apparel. Er du eller skal til Barcelona, så ligger American Apparel butikken i calle d´avinyo 7. Ikke så langt fra La Rambla og Katedralen.
Merker jeg er veldig på knalle, neonfargede plagg nå som brunfargen begynner å komme. Her er vi på Playa de bogatell og drikker rosevin med fanta og er ganske så i slaget. 

Spanske VOGUE er et must når jeg er i Spania(merkelig nok), juliutgaven var virkelig inspirerende, kommer du over det et sted så kjøp, kjøp, kjøp.
Veldig stolt over den nye fotlenken min, som jeg kjøpte av en fantastisk søt jente for 8 euro på stranden. Går jeg med kontstant.


Sees snart igjen. Adeo. 

8 kommentarer:

 1. Jeg vil også ha fotlenke! Fresht antrekk øverst :)

  SvarSlett
 2. Herregud, som jeg bare DIGGER stilen din!
  Fotlenken var helt rå, og solbrillene også:)

  SvarSlett
 3. Jeg lånte det øverste bildet av deg i en liten post jeg laget. Håper det er ok :) http://fashionberry.blogg.no/1279809108_inspo_for_my_holiday_.html#comment

  SvarSlett
 4. hvor er den rosa toppen fra? :) nydelig!

  SvarSlett
 5. Ser ut som du har det helt herlig!!

  SvarSlett
 6. Så bra blogg du har! HELT etter min stil!

  SvarSlett
 7. Hvor kommer leo-lommeboken fra? Den var råfin !!!

  SvarSlett
 8. Hei Nathalie!
  Kom bort til bloggen din da jeg googlet "fashion i Barcelona".
  Jeg skal dit om noen dager sammen med noen venniner. Vi skal bo i en leilighet like ved stranda (Barcenoleta tror jeg det heter) Ingen av oss har vært det enda. Vi fikk leiligheten til en god pris gjennom http://barcelona-home.com/ De var jo veldig hyggelig og forklarte oss en del om bydelene der, om de gode restauranter og utestder men de har jo null peiling på shoppingsteder. De fortalte oss at vi kunne shoppe på la rambla, men etter det jeg har hørt så er la rambla fullt av turister ila sommeren så det er ikke noe vi er spesielt interesserte i.
  Det hadde vært fint om du kunne gi oss et par tips på hvor det er best å shoppe. Alt fra vintage steder, til urban butikker, til esklusive merke butikker.

  Vi synes du har en kul stil, så det er derfor vi spørrer deg.
  Håper på svar fra deg :)

  SvarSlett