27. jul. 2010


Jeg møtte Yvan Rodic, mannen bak Facehunter på Frogner her om dagen for å gi tilbake et kamera jeg hadde lånt av Canon. Han knipset et par bilder av meg og Jørgen(hunden min). Dere kan gå inn her for å se bildene. www.facehunter.org (Alt jeg har på meg er fra H&M).

2 kommentarer:

  1. Vakre biler av deg! Det jeg elsker med deg er det at du klarer med de billigste klærne og lage en outfit som er til å dø for. Det er så utrolig innspirerende:) selv om jeg elsker motebloggene som er fylt med it-vesker og designer plagg som de fleste av oss bare kan drømme om er din så utrolig ekte. Du viser at du trenger ikke de hotteste designer plaggne for å se fab ut, du gjør det med de enkleste midler. Fantastisk! Keep up the good work:):)

    SvarSlett
  2. Det er hyggelig å høre! Ikke mye dyrt her i gården, men slik jeg ser det får man mer for pengene dersom man kjøper ting billig, og jeg som ikke har verdens største bankkonto syns det er morsommere å da handle billig og masse enn å handle en dyr ting som jeg blir lei av med en gang uansett..

    Men jeg må jo innrømme at jeg gleder meg til den dagen jeg kan gå inn i hvilken som helst butikk, peke på en ting, og si -den skal jeg ha!!!! ;)

    SvarSlett