26. jul. 2010

EL TURISTO I BARCELONA


Jeg har levd i disse shortsene en hel sommer nå, og her er de enda en gang.. På vei opp i taubane til Tibidabo, som ligger høyt oppi åsen i Barcelona. 


På Tibidabo er det utsikt over hele Barcelona og et stort tivoli. For de som tør å ta karuseller..

Helene i transparante bukser fra American Apperal
Kirken på toppen av Tibidabo11 kommentarer:

 1. Det ser helt sinnsykt digg ut.

  SvarSlett
 2. Barcelona er så fantastisk!!

  SvarSlett
 3. så fin tan du har fått :)

  SvarSlett
 4. Heisann:) Skal kanskje til Barcelona i September, har du noen gode hotell tips kanskje? :) Ellers vil jeg si at du har en veldig fin og inspirerende blogg! :)

  SvarSlett
 5. Barcelona er helt fantastisk, jeg vil reise tilbake med en gang om jeg hadde kunnet!

  Til anonym: September er beste tiden å være der på, for da er det ikke så mange turister der og man kan virkelig se hvordan barcelona er som by. Du bør bo rundt placa de catalunya, da har du gåavstand til alle butikker og fasiliteter. Ellers er både metroen og taxi nærmest gratis, så om hotellet ligger litt unna, er det ikke noe stress! Ellers er det absolutt koseligst å bo i Born distriktet(gamlebyen), der er vintagedistriktet og masse koselige restauranter og barer. Men obs obs! Det kan være litt skummelt å gå der alene på natten, bare sånn at du er klar over det..

  Bare å sende meg en mail om du lurer på noe annet.. Kommer en reiseguide for barcelona i neste nummer av MASSIV;)

  Linker til hoteller:
  http://acta-40-barcelona.hotel-rez.com/ , dette hotellet bodde jeg på siste natten og ligger supersentralt til og er billig.

  SvarSlett
 6. Nathalie, jeg dævver av de transparente buksene! Skal løpe til AA..Tror jeg drar til Barca om en uke! jee!

  Ellers erru fin-fin!

  xx
  Elen

  SvarSlett
 7. Elen jeg vet, de er super duper fine!!! De har den i heldress også!!! AA ligger i calle d´avinyo 7. I latinerdistriktet..

  SvarSlett
 8. Brillene til Helene var fine! Er det Cutler & Gross?

  SvarSlett
 9. Brillene til Helene er fra Top Shop!

  SvarSlett
 10. hola guapa chica! Siden du har nylig har vært i Barcelona så burde du lese "Byen uten tid" og "Vindens Skygge" hvis du ikke har lest de allerede. Fantastiske bøker og mye fin historie om Barcelona

  - Andrea :)

  SvarSlett
 11. Du virker som du er passe oppegående, men det syke eksponeringbehovet tar jo helt av. Har du noe utdannelse eller? Har du noe å bidra med annet enn anorektiske bilder av modeller?

  Erland

  SvarSlett