26. apr. 2010

MY FIRST STARBUCKS COFFEE IN LA

You would be surprised about my shopping in LA, I almost didnt buy anything. I dont know if it was to much to choose from, or if it was all the partying that destroyed my normal shopping habbits. I did get to buy myself a Starbucks cappucino and a new vintage sweater. Someone wispered in my ear, he could sell it to Marc Jacobs for 500 dollars, I bought it for 25 dollars and Im never gonna sell it to any one else, I love it too much allready;)


8 kommentarer:

  1. Misunner deg livet akkurat nå. Ser utrolig chill ut å leve livet i LA. Har du kommet deg hjem til Norge enda?

    SvarSlett
  2. Wow, vet du jeg elsker din nye genser. Tror jeg hadde en lignenede på 80 tallet, LOVE IT:)

    SvarSlett
  3. Det var en SYKT fin genser.

    *smågrønn av misunnelse*

    SvarSlett
  4. Oioioi! Her var det masse skrivefeil. Det skrives BUY ikke BY, det skrives TOO ikke TO, det skrives DIDN'T ikke DIDNT " I did do get to buy" we bare en veldig dårlig setning og det skrives SURPRISED ikke SUPRISED. Jeg kunne fotsatt lenge... Hold deg til norsk og slutt med den desperate " jeg er hipster så jeg skriver på engelsk." holdningen.
    Mvh En norsk utenlandsstudent.

    SvarSlett
  5. MVH?? Det det var ikke VH engang! Gi henne noe for å prøve hvertfall! Jeg syntes hun er kjempeflink og alle (utenom deg) skjønte at hun mente bUy og toO og for ikke å snakke om didn´T!! Lord!!

    SvarSlett
  6. ja hvem er du som ikke har noe bedre å gjøre enn å rette på andre! hvis ikke du har noe hyggelig å si så dropp det!

    SvarSlett
  7. Herregud jente. Er en Starbuckskaffe noe å blogge om? Det er jo omtrent like kult som å spise på McD, og kvalitetsmessig er det omtrent det samme. Så utrolig døvt...

    SvarSlett
  8. Hvilket merke er solbrillene?? Veldig fine!
    MVH B

    SvarSlett