7. apr. 2010

HVILKE NORSKE MOTEBLOGGER LESER DU?Jeg fikk en mail idag om jeg kunne komme opp med en liste over de største norske motesidene/bloggene i Norge. Og selvom jeg satt og klødde meg i hodet mer enn lenge, ble listen skuffende altfor kort! Så nå spør jeg deg, hvilke moteblogger leser du? Hvilke blogger inspirer deg? Hvilke blogger har gjort deg avhengig? Simpelthen, hvilke blogger bare må du innom hver dag? På tide at jeg setter meg mer inn i de norske motebloggerne, helt sikker på at det finnes masse bra der ute! Nevn selvfølgelig gjerne også utenlandske.. Enn så lenge får jeg sove litt. Imorgen er det bare to dager igjen til jeg reiser til LA. Og jeg har enda ikke pakket eller fikset noe. Meg i et nøtteskall. (Fant heldigvis passet mitt, etter å ha endevendt leiligheten og lett i over to timer, kom jeg på at jeg hadde lagt passet i en Acneskoeeske som liksom skal være til viktige dokumenter..)

N.

6 kommentarer:

 1. Jeg leser ulrikkelunds.blogg.no, vanillascented.com, din selvfølgelig, linda-mari.com, modedamour.blogspot.com og marianne@carousel hver dag. Hadde vært gøy å se din liste:-)

  SvarSlett
 2. Fashiontoast.com er jo simpelheten fantastisk, ingen vei utenom. Ellers nettenestea.com og så har jeg akkurat begynt å lese litt på annelisebeck.blogg.no :)

  SvarSlett
 3. Hanneli sin blogg, Ladybirds Nest, Denoto og Henry's Choice. Mer mote og mindre kjedelig fjas.

  SvarSlett
 4. Hanneli. Eneste classy norske motebloggen som finnes, i tillegg til et øye for god stil, så er hun er flink fotograf. På linje med jak&jil, facehunter og sartorialist, for å nevne de klassiske.

  SvarSlett
 5. Det er en ganske omfattende liste her: http://www.moteblogger.com

  SvarSlett