1. apr. 2010

God påske ja!


Driver og går igjennom garderoben min nå og lurer på hva jeg skal ha med meg til LA neste fredag. Og noe jeg virkelig mangler er en olaskjorte. Gjerne vintage, liker den Jenny har på seg her.. Kanskje jeg er heldig og finner en i klesskapet til mamma etterpå, hun er bortreist og jeg vet hun har mye gammelt og kult i skapet, som kanskje kan stjeles.. Eller så går det vel å få tak på noe sånt i LA?

Noen som gjør noe spennende i ferien? Jeg er hundepasser hos mor og far i påsken jeg, Shantaram (fantastisk bra bok på over 2000 sider), lange gåturer i skogen og rødvin, kan det bli bedre? Vel ja egentlig.. Kunne ønske jeg også var oppe på fjellet og fikk i meg en dose afterski og rølpefyll, men det får bli en annen vinter ;) Blir lite oppdateringer i påsken, litt bloggtørke og meg i joggebukse med rødvinstenner er kanskje ikke så spennende å lese om, eller se bilder av? Men dere er vel alle bortreist uansett;)

God påske til dere alle sammen hvertfall!

Fått med dere siste utgave av Massiv enda forresten? Tenkte jeg skulle legge ut alle bilder og materiale jeg har gjort i et eget blogginnlegg, sånn at alle får sett;) Men det får bli når jeg har tid. Nå er det tilbake til bok og Jørgen her;)

3 kommentarer:

  1. Kjempe stilig, jeg har bestilt min på Topshop. Ellers har du mye bra Vintage i L.A:)

    SvarSlett
  2. jeg skal hjelpe deg med å finne en olaskjorte i LA jeg nath.. sees snart woohooo

    SvarSlett
  3. Kanskje litt lenge siden, men jeg jobber på Oasis og vi fikk inn en helt lik en i dag. :) Bor i Trondheim da, men de skal nok ha fått den på Oslo City. Der får de nesten alt som Oasis lager. :)

    SvarSlett