4. aug. 2009

Bildet er fra anywho.dk

Har du noen gang hatt det slik at det irriterer deg når du ser andre med noe du er keen på, men ikke har råd til å kjøpe? Sånn har jeg det med disse skoene. Så de på Zara når jeg var i Barcelona forrige uke. Tømte vesken og lommebok for euroer og cents, men var overhodet ikke nok til disse herlighetene av noen sko! Tenk deg de er perfekte i høst.. Til absolutt alt. Har ikke sett de i Oslo enda, men muligheten er nok stor for at jeg prøver å tømme veske og lommebok en gang til og forhåpentligvis klarer å samle nok kroner og ører til å kjøpe de når jeg får lønning;)

N A T H A L I E

5 kommentarer:

 1. hah, SAME SAME!! jeg hunter de. var innom zara både på mandag og i dag, men i dag fikk jeg snakket med en av sjefene som virket hadde litt greie på seg, og hun sa de hadde fått de inn på kolbotn???! og antakeligvis fikk de neste torsdag. føler de blir fort borte

  SvarSlett
 2. hei hei først må jeg bare si at bloggen din er fantastisk og så lurer jeg på 2 ting:
  har jenny skavland en blogg?
  og hvor mye kostet de skoen, i love it!?

  SvarSlett
 3. Benedicte, du er en flink researcher! De er sykt kule på..

  Og anonym: Jenny har ingen blogg, og er så veldig opptatt av bloggverdenen slik jeg har oppfattet det! Men det skulle ikke forundre meg om hun slo til med en blogg hvis hun blir spurt.. Får hun en, skal jeg si ifra;) Takk for at du liker bloggen min hvertfall, selvom jeg bruker så mye av energien min på den! Skoene kostet rundt 60-70 euro, så de ligger sikkert på rundt 800 i Oslo.
  Nathalie

  SvarSlett
 4. håper det snart kommer en blogg fra henne, hadde vært veldig inspirerende:)

  SvarSlett
 5. Jeg er ikke bra nok altså;) hehe! Jeg er helt enig..

  SvarSlett