11. feb. 2009

FAM IRVOLL


Hun er kjent for sin barnslige kreativitet, som kakestykker på hodet og godisbiter på strikkegenseren. Idag viste hun sin kolleksjon for høst/vinter 2009, hvor hun hadde latt seg inspirere av eventyr. Plaggene hatte 3D-dyr som mus, sauer og dokker festet på seg. Og modellene var sminket som dokker tatt rett fra eventyrene. Skulle gjerne vært og sett kolleksjonen, men jeg var desverre på jobb! 


4 kommentarer:

 1. Hehe, morsomt! Liker bloggen og stilen din. Hvilke andre blogger liker du? Norske og utenlandske. Føler vi ligger ganske langt etter, men det begynner å komme seg! stå på :)

  SvarSlett
 2. Hei;) Jeg leser for det meste svenske blogger, kan sette opp en liste over de jeg leser jeg;) Ja, vi nordmenn er veldig etter i bloggverden, men nå syns jeg det er så mange moteblogger at det nesten er litt flaut å si at du er en av de!
  Takk for oppmuntringen;)

  SvarSlett
 3. Den kolleksjonen var kanskje århundrets verste.

  SvarSlett
 4. Ja veldig ikke fashionable hvertfall! Men et pluss for at hun har klart å skape store overskrifter i norsk media.. Norske motemarkedet er så lite at man må gjøre veldig spesielle ting for å få oppmerksomhet. Syns hodeprydene hennes er kule, men ellers hadde jeg ikke kunnet gått med noe av det!

  SvarSlett