6. sep. 2008

Min dag
Dagen har jeg tilbrakt med Nicoline, vi møttes på Åpent bakeri for å åpne dagen med litt te. Deretter spanet vi hele bogstadveien rundt etter godbiter, jeg er en riktig fattiglus for tiden, men Nico fant masse fint.. Merker jeg er litt små sjalu! Hun kjøpte blant annet en rålekker bluse kjole i sort fra proud, den var super stilig! Var egentlig jeg som så på den først, men har man ikke penger så har man ikke penger.. Men den kledde henne mye bedre uansett.

Senere møtte vi på Eva med sin look alike hund Billyboy, vi pleier å mobbe henne litt for det, Eva sorry!

Fant forresten et par råkule briller fra chanel, men de er veldig nå, så det er kanskje litt dumt å investere i de, eller hva?
Har et helt ræva syn, så går rundt dagen lang og myser. Blir veldig mobbet for det.. Jeg snurper visstnok leppene mine når jeg gjør det også.. Så jeg bør vel kanskje investere i et par briller jeg tør å gå med utendørs.. Har et par røde fra jeg var 17 men de er litt vel stygge så de går jeg ikke med..

Nå skal jeg ordne litt i leiligheten her, har nemlig flyttet inn i verdens herligste leilighet på Frogner med en av mine bestevenninner fra barndommen. Vi liker å kalle det for vårt lille klesatelier for her er det egentlig bare klær hengende overalt.. Men nå skal jeg rydde og ordne litt sånn at det faktisk ser ut som en leilighet.. Skal ha vorspiel her ikveld og da er det kanskje greit at folk kan klare å karre seg til badet hvis de føler for det, uten å måtte bade i klær;)
Nei nå tar jeg i litt, men er mye klær så bør rydde litt.. Legger opp litt bilder av leiligheten senere.. Ciao.

2 kommentarer:

  1. mYou are very besautiful, you having cute and beautiful photo series :)

    SvarSlett
  2. Det er ingen skam å ligne på verdes søteste hund!! Så det så! Takk for i går :) Gidder du å linke til meg forresten?

    SvarSlett