9. sep. 2008

MARC JACOBS s2009

Neste vår er det bare å være kreativ ved bruk av farger og mønster til buksene, men løse skal de være! Og midjebelte blir en viktig detalj.


Bruk av bie mønster fortsetter, men bare i form av det svenske flaggets farger.


Mørke dramatiske barokk mønster kom veldig mye igjen i kolleksjonen. En mørkere og mer dypere vår kommer oss i møte.Huset på prærien møter fornem 1800 talls lærerinne..


Denne blazeren tror jeg blir en stor hit, skulle gjerne hatt denne til ola shorts og ruter neste vår!


Sjekk ut korsett midjebeltet!Marc Jacobs er kjent for å sjokkere og denne gangen har han laget en kolleksjon inspirert av dame siluetten fra 1800 tallet. Midjebelte og stramme linjer med Mary Poppins look a like modeller, istedenfor det stramme og stilrene mixer han masse farger og mønstre. Mye gult og mye glinsende stoffer. Digger hvordan han blander "chanel jakkene" med ruter og andre dramatiske mønstre. Denne kolleksjonen tror jeg kommer til å bli mye omtalt og kopiert til våren. Jeg får lyst til å kopiere den med en gang og gå med gul jakke til sort og rød rutete skjorte, masse bangels på armene og bredt midjebelte og super slitte olajeans. Her er det med andre ord bare å mixe og matche masse forskjellige stoffer og mønster og bruke bredt midjebilde for å distansere de ulike mønstrene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar