9. apr. 2011

STYLEBY

Image and video hosting by TinyPic

Dere kommer til å le høyt av meg når jeg forteller dere at jeg har vært innom ihvertfall 10 forskjellige Narvesen-butikker, før jeg endelig fant et eksemplar av Elin Kling sitt nye blad, Styleby. Og nå sitter jeg og leser det fra perm til perm, spiser kylling med pasta og virkelig koser meg! Å, jeg elsker hvor mye lykke et magasin kan gi meg. Håper dere alle får en fin lørdagskveld, så fort jeg har gjort meg ferdig med bladet og maten og funnet ut hva jeg skal ha på meg ikveld, bærer det avgårde til Margit. Ikveld har jeg lyst til å danse!

8 kommentarer:

 1. Veldig bra blad! Bra du fant det:)
  Kos deg i kveld!

  SvarSlett
 2. bra at du fant det til slutt :) trengte bare å dra på en narvesen jeg x) men uansett, veldig bra, kling er jo en utrolig inspirerende person og det er utrolig gøy at ho har fått seg et blad i tilegg :)

  Ha en fortsatt fin helg :)

  SvarSlett
 3. man kan kjøpe abonnement på det på www.bladkongen.no til informasjon :)

  SvarSlett
 4. Hej Nathalie! Såg dig på TSH-visningen i veckan och visste att jag kände igen dig från något blad. Kul att hitta din blogg, mycket inspiration :) Keep it coming!

  SvarSlett
 5. Det hørtes ut som meg denne uken,har også vært innom overalt..endelig fant jeg det i går!

  SvarSlett
 6. Jeg ler ikke. Jeg gjorde det samme.

  Forresten. Jeg liker deg så godt!

  SvarSlett
 7. Hei Nathalie :)

  Den første episoden av OsloGirls var å se gratis på tv2.no/underholding - heldigvis! Jeg får ikke til å stille inn tv2bliss hjemme hos meg selv. så jeg lurer derfor på om du vet om et sted jeg kan finne resten av episodene på nett?
  Jeg syntes det er kjempegøy å se på, så det er så synd å ikke få det med seg.

  Hilsen fra Mari!

  SvarSlett
 8. Du er så god inspo, føler jeg får å freshe opp det jeg har på meg. Tar jeg en tur innom bloggen din, og vips så har du et tips om hvordan antrekket kan bli seenes bedre ut!
  Ceep it up! Elsker den manimalistiske, men også kule stilen din:)

  SvarSlett