20. mai 2010

MIN MULBERRY ALEXA BAG

En liten trøst i hverdagen å åpne postkassen og finne denne søte bagen blant reklame og regninger. Elsker den nye Alexa bagen i leopard som kommer nå til høsten. Håper dog at neste Mulberry bag jeg går med på armen, blir en ekte Alexa bag og ikke bare et print på et handlenett;) Men gleder meg til å bruke denne som strandbag i sommer!
Ser dere forresten at jeg har gips på høyrehånden? Skal til ny konsultasjon imorgen, men slik det ser ut nå, må jeg gå med denne 6 uker fremover i tid. Men det beste er at den er sort, så om jeg må operere imorgen, skal jeg søren meg pynte gipsen med nagler og gjøre den skikkelig rocka og sommerfin!

6 kommentarer:

 1. nathalie da! brakk du tommelen på 17. mai? stakkars deg, rock opp gipsen

  SvarSlett
 2. kommer den nye alexan i leopard?Har du sett den? Jeg snakket med Mulberrys hoved kontor og de sa at den nye alexan ikke kommer i leopard denne gang men i andre fager. ÆÆÆÆhhhh..nå ble jeg nysgjerrig og forvirret på en gang....!!!

  SvarSlett
 3. Hahaha. du er så søt vennen!! Kan jeg hjelpe deg med å pynte? Jeg så ikke Alexanen i leopard på showroomet, sikker på at den kommer til høsten? Den er jo nå..

  SvarSlett
 4. Hmmm.. Jeg var på en høstkolleksjonsfremvisning og da er jeg ganske så sikker på at jeg holdt både en brun, lepard farget Alexa og en lilla farget Alexa i hånden. Den lilla vet jeg man må bestille opp fra England, så det var kanskje derfor man ikke får den på showroomet? Pia, kanskje du kan hjelpe?

  SvarSlett
 5. Den Alexa vesken Hege holder kommer til høstkolleksjonen, så den selv på pressevisningen, og det er ikke den samme som var nå for sommerkolleksjonen! Gleder meg til å se hele kolleksjonen, vet mye begynner allerede å komme i juni og juli!!!!

  SvarSlett
 6. Brukket armen,god bedring snuppa:)

  SvarSlett