4. nov. 2009

INSPIRASJON PÅ HØYESTE VOGUE NIVÅ!Er så takknemlig for alle de kreative venninne jeg har. Joy sendte meg nettopp en link på denne franske bloggen med inspirerende bilder, heldigvis med en engelsk versjon i tillegg. Ikke bare har dama fantastiske bilder og en inspirerende layout, men hun skriver utdypende og veldig bra. Har nettopp lest hele bloggen hennes og er IN LOVE. Hun tar bilder for ingen ringere enn Vogue her self, jobber som stylist og får mulgheten til å møte alle de store. Her kan du bli med Carine Roitfeldt for en dag, være med Anne de Rosso på hotellrommet hennes på Ritz og se personlige bilder fra store catwalk shows som Chanel. Verdt å lese!
www.garancedore.fr/en/

4 kommentarer:

 1. Ehm, er ikke dette en blogg som "alle" vet om? Garance er jo kjæreste med ingen ringere enn mannen bak The Sartorialist! Velkommen etter..

  SvarSlett
 2. Hehe;) Der kan du se! Jeg er ingen bloggfanatiker, tro det eller ei.. Bra at du også liker den da! Kom gjerne med flere forslag om bra blogger..

  SvarSlett
 3. Velkommen etter sier jeg bare... Føler at du alltid ligger et steg bak andre bloggere, blir jo sjeldnere og sjeldnere at jeg kommer innom.. Syns at du gjorde en noe bedre jobb før.

  SvarSlett
 4. Hehe, ser nå at det en annen som også sier det samme (altså, velkommen etter)

  SvarSlett