12. mai 2009

CRAVINGS: Knallfargede sandaler


Det er ikke å putte under en stol at "jesussandalene " er like hotte denne sommeren. Som mye annet, er dette en retro sommer, hvor mye fra fjorårets sommergarderobe  pent kan få lov til å være med også i år! Så hvorfor ikke gjøre en vri på det og kjøre på med knallfargede jesussandaler? Her snakker vi NEON! Forresten så er neonchick veldig hot i år, så knalle farger er virkelig en stor tendens denne sommeren! Du skal ikke bare ha det på de sommerbrune tærne, som vi alle hadde forrige sommer;) Så ikle deg neon fra topp til tå, kjøp deg en neonstick og bli med meg til Ibiza i sommer!!! 

By the way, fy søren så dårlig koordinasjonsevner jeg har. Kom nettopp hjem fra SATS, jeg og selvtilliten dunket ned i gulvet! Kan med hånden på hjertet love at det er rene komiserien når det kommer til meg og trening;) Men viktig og ikke ta seg selv så høytidelig har nå alltid jeg hørt, så jeg smiler og prøver så godt jeg kan.. 
Nå er det enten paradise eller Wee-fest som gjelder, usikker på om jeg orker ettersom jeg er støl allerede.. Ha uansett en strålende fin kveld!

5 kommentarer:

 1. De rosa var hotte!!! hvor er de fra?

  SvarSlett
 2. Halla balla. takk for i går... jeg ville slenge på min første kommentar på bloggen din! Jeg har kjøpt meg de knall rosa sandalene for et par uker siden på ellos.no... i rosa og hvitt. Det er super-hotte, borstett fra at kantene er som barberblader og nesten kutter av deg tærene, og det er ikke så super-sexy. Men et lite råd fra handy-woman på hjørnet; bruk en lighter og smelt alle kantene så blir der runde og mere behagelig..

  jepsi pepsi. ha en forrykende dag!

  jenny

  SvarSlett
 3. Benedickte: begge sandalene er fra Ellos!

  Jenny: Kult å få en kommentar fra deg, du har alltid de beste rådene! Jeg har bestilt de rosa jeg også, så du får sitte klar med lighteren og hjelpe meg når de ankommer fra trendye ellos.no!

  SvarSlett
 4. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 5. Jeg har de gule, og de er mye mer neon. Altså mye tøffere! :D Kjøpte de samme i rosa og koboltblått, og de er også skarpere i virkeligheten. La ut bilde på bloggen da jeg fikk de i forrige mnd. :)

  SvarSlett