23. okt. 2008

Bon soir tout le monde!

Gårsdagens antrekk bestod av sko fra H&M, bukse fra Urban Outfitters, ullgenser fra Tonica Vintage og jakke fra Zara. (Synes vel knapt..)


Endelig kommet hjem, og da mener jeg endelig! Jeg har nemlig vært på . .  (trommevirvel)... DANSKEBÅTEN. Og gud som det går vilt for seg på slike turer. Riktignok var det ikke harrytur med Jenny Jensen og pensjonister med grov whiskey stemme, det var nemlig studentcruise;) Var der egentlig i jobbsammenheng for jeg og to venninner promoterte for ølen Estrella, verdens beste øl!!! (hehe nå ble sjefen sikkert glad.. vet ikke helt om jeg synes det da men!) Men vi hadde det skikkelig gøy! Og jeg som har som en meget god egenskap å aldri ville legge meg når jeg drikker, endte jo opp med å  ta meg en tur inn til land sånn på morgenkvisten da.. Fredrikshavn er ikke stort mye å se altså! Så etter mye bølger på sjøen og et hardt døgn, er jeg sykt glad for å være trygt hjemme igjen. 

Viser noen bilder fra lunsjdaten min igår, jeg har nemlig funnet det herligste lille sted på Frogner som har den beste kyllingsalaten med tzatsiki. Ble dog litt dårlig, satt nemlig og leste artikkelen i VG om pelshatter laget av katt.. Det fikk meg til å miste apetitten altså.. Katter er søte og intellegente husdyr og skal ikke på hodene våre!!! Fy fy. Litt sjokkkert over at VG i det hele tatt kommenterte den saken. 

Nå er det Hotell Cæsar på gang her.. Returnerer om litt med mine nye kjøp fra Tax Free..

3 kommentarer:

 1. Utrolig kule sko og de buksene er jo fantastiske!

  Hvor mye koster skoene?

  SvarSlett
 2. Endelig hjemme igjen:) Digger buksene dine, Jeg vil låne! sees i morgen!

  Stooor klem Eva

  SvarSlett
 3. Skoene koster 349 kr.. De er fra divided avdelingen så pass på å gå i en butikk som har det merket. Jeg kjøpte mine på Oslo City!

  Gleder meg til å se deg også bigs;)

  SvarSlett